Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milenci Judínyová a Skrúcaný: Sklamanie pre Tlučkovú?!

Štefan Skrúcaný si vzťah s Erikou Judínyovou užíva. Jeho bývalá manželka Zuzana Tlučková sa k tomuto romániku nechce vyjadrovať. Zobraziť galériu (7)
Štefan Skrúcaný si vzťah s Erikou Judínyovou užíva. Jeho bývalá manželka Zuzana Tlučková sa k tomuto romániku nechce vyjadrovať.

BRATISLAVA – Láska medzi Erikou Judínyovou a Štefanom Skrúcaným je momentálne témou číslo jeden v slovenskom šoubiznise. Hoci išli obaja do vzťahu ako nezadaní, i tak mnohých zaskočilo, že sa dali dokopy. Vyzerá to tak, že ich vzájomné city boli veľkým prekvapením aj pre zabávačovu exmanželku Zuzanu Tlučkovú. Keď sme sa jej spýtali, čo hovorí na nový párik, nechcela nič komentovať.

Ako sme vás už na topkách informovali, Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová tvoria čerstvo zamilovanú dvojicu. Zabávač vhupol do vzťahu s markizáckou moderátorkou pomerne rýchlo. Len koncom apríla sa totiž od neho odsťahovala Dominika Lukáčová, s ktorou už dlhšiu dobu prechádzali partnerskou krízou.

Keď herec ukončil šesťročný vzťah s redaktorkou spravodajstva, blízki z jeho okolia sa domnievali, že by mohlo prísť k znovuoživeniu partnerstva s exmanželkou Zuzanou Tlučkovou. Táto možnosť sa nezdala byť vôbec nereálna. Napríklad aj preto, že keď v zime prežíval Skrúcaný krízu s Lukáčovou, útočisko hľadal práve u svojej bývalej. Vianoce strávil v jej spoločnosti a tiež s dvomi synmi - ako rodina.

Keďže herečka nemala od rozvodu so Štefanom žiadneho oficiálneho partnera po svojom boku, vyhliadka na oprášenie starého vzťahu vyzerala byť pomerne reálna. Veď nie nadarmo sa hovorí, že stará láska nehrdzavie. Nakoniec ale táto vízia stroskotala, Skrúcaného si uchmatla tvár Smotánky. 

V nadväznosti na tieto okolnosti je otázkou, či nie je pre Zuzanu sklamaním, že je zabávač krátko po rozchode s Lukáčovou opäť zadaný. Keď sme totiž Tlučkovú oslovili v súvislosti so Štefanovou novou láskou, reagovala najskôr hlasným povzdychom. Pri otázke, čo hovorí na vzťah Skrúcaného a Judínyovej, poznamenala len „bez komentára.“ Potom sa s nami slušne rozlúčila.

Hovoriť o novom vzťahu človeka, s ktorými si kedysi predstavovala svoju budúcnosť, pre ňu zrejme nie je jednoduché. Už v minulosti sa totiž brunetka vyjadrila, že na vzťah s exmanželom nechce zabudnúť. „Prežili sme spolu temer štvrťstoročie a klamala by som, keby som povedala, že ma niekedy neprepadnú smútky. Boli to krásne a šťastné roky. A máme samozrejme aj spoločných priateľov,“ povedala v minulosti pre topky.sk na adresu spolužitia.

Netajila sa tiež tým, že na život bez Štefana si zvykala pomerne ťažko. „Kedysi som povedala, že sme s mojim bývalým manželom na seba tak naviazaní, že byť bez neho, to je ako keby mi niekto odrezal ruku. Teraz žijem bez tej ruky. Je to ťažké, ale dá sa to,“ poznamenala herečka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu