Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Či je ráno a či noc, Lelkes pije moc, moc, moc!

Juraj Lelkes si dopraje pohár nielen v noci, ale aj cez deň. Zobraziť galériu (14)
Juraj Lelkes si dopraje pohár nielen v noci, ale aj cez deň.

BRATISLAVA - Odo dňa, kedy Sisa Sklovská (45) povedala svoje „áno“ Jurajovi Lelkesovi (60), ubehlo už viac ako 16 mesiacov. Generálny riaditeľ istej poisťovne preto pri každej možnej príležitosti poukazuje na to, že manželku doslova zbožňuje. Vyzerá to však tak, že temperamentná čiernovláska nie je jeho jedinou "slabosťou". Zamilovaný ženáč má totiž záľubu aj vo víne. Ako vidno, pohárik si dopraje nielen večer, ale aj za bieleho dňa.

Príležitosť sa nájde vždy! Juraj Lelkes a Sisa Sklovská sa pravidelne objavujú na prestížnych spoločenských podujatiach. Býva zvykom, že pomerne často na seba strhnú pozornosť ostatných hostí.  Dvojica rada šokuje luxusnými a výstrednými modelmi alebo bujarou zábavou. Pán riaditeľ sa totiž v súkromí celkom rád odviaže, hoci zastáva pomerne vážnu funkciu.

Pohár vínečka si však Juraj rád dopraje aj cez deň. Počas uplynulého týždňa sme ho stretli na nábreží Dunaja, kde si v jednej z reštaurácií vychutnával obed. Čakanie na jedlo si krátil práve popíjaním alkoholického nápoja. Ako sa môžete presvedčiť v našej galérii, stopka od pohára mu už akoby prirástla k ruke.

Juraj Lelkes si k obedu doprial pohár vínečka.
Zobraziť galériu (14)
Juraj Lelkes si k obedu doprial pohár vínečka.

     

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu