Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Utrápená Vitteková: Najhoršie vystúpenie jej kariéry!

Patrícia Vitteková v Modrom z neba. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková v Modrom z neba.

BRATISLAVA – Bolestné vyznanie! Prvé tohtoročné vydanie Modrého z neba bude opäť plné emócií. Pričiní sa o to aj Patrícia Vitteková (31). Tá svojím spevom vzdá poctu Martinovi Mirgovi (†13), ktorý pred pár dňami prehral boj so zákernou chorobou. Blondínka si spoločne s manželom Róbertom Vittekom (29) chlapca veľmi obľúbila. Nečudo, že práve preto to bolo pre dvojnásobnú matku jedno z najhorších vystúpení jej života.

Manželia Vittekovci sa v apríli minulého roka zoznámili s Martinom Mirgom, ktorý už zhruba dva roky bojoval s ťažkou diagnózou – rakovinou kostí. Keďže veľmi miloval futbal, relácia Modré z neba si pre neho prichystala prekvapenie v podobe návštevy slovenského reprezentanta. Róbert pricestoval za Martinom priamo z Turecka a spoločne s manželkou Patríciou mu pripravili príjemný program.

V manželoch zanechalo stretnutie s ťažko chorým chlapcom množstvo emócií. „Som šťastný, že som tu dnes mohol s tebou byť a hrdý na to, že som ťa spoznal, že mám takéhoto fanúšika a dnes už aj kamaráta, priateľa,“ povedal počas minuloročného nakrúcania dojatý futbalista. Slzy v očiach mala vtedy aj jeho manželka Patrícia.

Hoci bol Martin Mirga obrovským bojovníkom, chorobe napokon podľahol. Zákerná rakovina mu vzala život začiatkom februára. Relácia Modré z neba sa preto mladému chlapcovi rozhodla vzdať poctu v podobe piesne od Patrície Vittekovej, ktorú si budú môcť diváci vypočuť dnes večer. „Maťko, bol si a budeš pre nás nezabudnuteľný. Bolo nám cťou ťa poznať,“ vyznala sa so s slzami v očiach speváčka. Ak chcete vedieť, ako si na chlapčeka spomína moderátor Vilo Rozboril, pozrite si Modré z neba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu