Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česká herečka prežíva peklo na zemi: Chcú jej vyvraždiť celú rodinu!

Manželia Veronika Žilková a Martin Stropnický žijú v strachu. Zobraziť galériu (4)
Manželia Veronika Žilková a Martin Stropnický žijú v strachu. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Známa česká herečka Veronika Žilková (54) a jej manžel - minister obrany ČR Martin Stropnický (59) žijú už dlhodobo v strachu. Pred pár mesiacmi došlo k pokusu o požiar ich vily. A hoci vinník bude čoskoro pykať za svoj čin, prominentná rodina stále nenašla pokoj. Na vine sú anonymné listy, ktorých obsah by otriasol aj jedincami so silnejšou povahou.

V lete minulého roka sme vás na topkách informovali o hrozivom útoku na rodinu Veroniky Žilkovej, pri ktorom, našťastie, nedošlo k vážnym škodám a zraneniam. Ako vyšlo najavo, pokus o požiar mal na svedomí istý Igor Ševcov. Ten sa už o pár dní dozvie, aký trest ho čaká.


Desivý útok na rodinu českej herečky: Chceli ich upáliť!


Ak by ste si však mysleli, že herečkina rodina prestala žiť v strachu, boli by ste na omyle. Pravidelne totiž dostávajú anonymné listy plné nechutných hrozieb. „Sú veľmi útočné a stresujúce. Vyhrážajú sa všetkým. Manželovi a dokonca aj jednotlivo deťom. Hovoria o likvidácii celej rodiny. Že nás napichnú na kôl a deti obesia,” zverila sa Žilková denníku Blesk. „Zašlo to až tak ďaleko, že posielajú fotky detí a názorne opisujú, čo s nimi urobia,” dodala.  

Viac o téme: Veronika ŽilkováMartin Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu