Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pyco v zmene imidžu pritvrdil: Vyzerá ako plešatý Tom Cruise!

Martin Pyco Rausch s imidžom, s akým sme ho ešte nevideli. Zobraziť galériu (8)
Martin Pyco Rausch s imidžom, s akým sme ho ešte nevideli.

BRATISLAVA – Zmenu dotiahol do konca! Hoci Martin Pyco Rausch (34) pred pár dňami šokoval holou hlavou, dnes vyzerá opäť inak. Hustá brada zostala, pribudlo mu však zopár vlasov a okuliare. Teraz je už celkom jasný dôvod tejto netypickej premeny. Moderátor to urobil kvôli pripravovanému odovzdávaniu ocenení Slávik. V upútavkach na hudobnú šou pripomína Toma Cruisea z filmu Tropická búrka.

Stal sa z neho drsňák! Ako sme vás začiatkom januára informovali, Pyco si nechal vyholiť hlavu a zapustiť bradu, čím pripomínal ruského revolucionára Vladimíra Iľjiča Lenina. Aj keď sme sa presnú príčinu tohto kroku vtedy nedozvedeli, moderátor sa netajil, že je za tým výhodný kšeft. O čo konkrétne ide, prezrádza až teraz spot televízie Joj. Martin sa stal hviezdou tohtoročného Slávika.

Aj keď sa udeľovanie hudobných cien bude konať až 26. februára, upútavky na priamy prenos lákajú divákov už teraz. Hlavnými aktérmi sa stali dvaja zohratí moderátori, ktorí sa bok po boku blysli už počas vysielania šou Česko Slovensko má talent. Pyca aj tentoraz dopĺňa český kolega Jakub Prachař (28). Moderátorská dvojka si v spotoch vzala na mušku interpretov slovenskej pop scény.

Jedným zo zakomponovaných aktérov sa stal aj Patrik Vrbovský známy ako Rytmus. Ten v približne minútovom videoklipe volá Pycovi (čoby producentovi) na mobil s ponukou vystúpenia. Rausch s dramaticky zmenenou vizážou ho však vysmeje. A to spôsobom, akým zahviezdil Tom Cruise v jednej zo scén snímky Tropická búrka.

„Nikdyyyyyyyyy! Ty fenoméééééén! Ty si vymaž to moje telefónne číslo, čo máš vytetované na predlaktí! Ty chceš spievať, hej?! Keď si to zaplatíš, ty pán!“ kričí priškrteným hlasom Rytmusovi do telefónu. So smiechom následne Jakubovi vysvetlí, že takto sa robí biznis na Slovensku. Ten však len nechápavo pokrúti hlavou a s úškrnom ukončí dialóg otázkou: „Čo je to za krajinu?“

Pyco a Jakub Prachař v upútavke na Slávika 2011

Pyco - promo Slávik 2012

Tom Cruise vo filme Tropická búrka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu