Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plešatý Pyco, starena Tlučková: Šialené premeny známych Slovákov!

Známe tváre nášho šoubiznisu sa nám počas uplynulého roka predviedli aj v takejto podobe. Zobraziť galériu (9)
Známe tváre nášho šoubiznisu sa nám počas uplynulého roka predviedli aj v takejto podobe.

BRATISLAVA - Ani vlastná mama by ich nespoznala! Slovenskí umelci mali počas uplynulého roka viacero príležitostí na to, aby sa nám predviedli tak, ako na nich nie sme zvyknutí. Napríklad herečka Zuzana Tlučková (50) sa na televíznych obrazovkách zmenila na starenu, šarmantný moderátor Martin Pyco Rausch (34) zas na asexuálneho pupkáča. Premena ktorého zo známych Slovákov sa podľa vás najviac vydarila v končiacom sa roku 2012?

Plešatý Pyco, starena Tlučková:
Zobraziť galériu (9)

Zuzana Tlučková, herečka

Zostarla o 30 rokov! Zuzana Tlučková sa v rámci svojho účinkovania v jojkárskom Paneláku predviedla v úlohe stareny. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, mala chvíľkami pocit, že sa sama na seba nepodobá. „Ale je to vtipné. Aspoň viem, ako budem o takých tridsať rokov vyzerať," okomentovala svoju premenu herečka.

 

 

Plešatý Pyco, starena Tlučková:
Zobraziť galériu (9)

Tamara Heribanová, spisovateľka

Slovenská Lady Gaga! Dcéra moderátorky Aleny Heribanovej je svojimi módnymi kreáciami už povestná. Počas uplynulého roka sa v spoločnosti ukázala aj v tejto zvláštnej parochni. Vďaka maskovaniu ju veru na prvý pohľad spoznal málokto.

Plešatý Pyco, starena Tlučková:
Zobraziť galériu (9)

Andrea Verešová, modelka

Sexi Avatarka! Keď sa bývalá kráľovná krásy z roku 1999 objaví v spoločnosti, o rozruch je zaručene postarané. Na halloweenskom večierku však nepútala pozornosť sexi outfitom, ale originálnym kostýmom. V koži Avatarky ju totiž spočiatku spoznal málokto.  

Plešatý Pyco, starena Tlučková:
Zobraziť galériu (9)

Martin Pyco Rausch, moderátor

Dostal som ponuku, ktorá sa neodmieta! Týmito slovami okomentoval Pyco svoju premenu, vďaka ktorej pripomínal Toma Cruisea z filmu Tropická búrka. Ako vyšlo neskôr najavo, v takomto prevlečení účinkoval v upútavkách na odovzdávanie hudobných cien Slávik.

Kucherenko Silvia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Silvia Kucherneko, modelka

Ako iná žena! Silvia Kucherenko zaskočila svojich fanúšikov radikálnou zmenou. Na sociálnej sieti si totiž dlhovlasá blondínka zverejnila fotografiu, na ktorej vyzerala ako keby vymenila nielen farbu, ale aj dĺžku svojej hrivy. Bola to parochňa. Tmavé vlasy sú síce dobré, ale ja mám na sebe rada blond,“ poznamenala na margo premeny modelka, ktorá svetlú farbu vlasov považuje aj za viac atraktívnu.

Plešatý Pyco, starena Tlučková:
Zobraziť galériu (9)

Zdena Studenková, herečka

Vydupala si parochňu! Aj Zdena Studenková zatúžila po dočasnej zmene imidžu. V poslednej sérii markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade sa totiž predviedla s iným strihom a s tmavším odtieňom vlasov. Menej pozorní diváci si však túto zmenu ani veľmi nevšimli.  

 

Dominika Mirgová
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: foto. archiv dm, foto a video.sk)

Dominika Mirgová, speváčka

Retuš ju zmenila na nepoznanie! Mladá speváčka prekvapila svojou premenou v rámci klipu k piesni Labuť. Okrem šikovných rúk kaderníkov, vizážistov a stylistov sa na jej zmene podieľali aj retušéri. „Úplne som sa vydesila. Toto nie som ja, znela Dominikina prvá reakcia, keď grafickú úpravu uvidela.

Kuly v reklamných spotoch
Zobraziť galériu (9)

Mário Kuly Kollár, spevák

Ako kosť a koža! Líder kapely Desmod si dokáže vystreliť aj sám zo seba. Potvrdil to pri nakrúcaní spotov k hudobnému odovzdávaniu cien Slávik, v ktorých mu graficky pridelili oveľa chudšie telo, než v skutočnosti má. „Už nechcem chudnúť, takto by som naozaj nechcel vyzerať. Ako Glum z Pána prsteňov," okomentoval s pobavením svoju premenu Kuly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu