Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pyco šokuje: Vyholil si hlavu, vyzerá ako Lenin!

Martin Pyco Rausch výrazne zmenil imidž. Kedysi dbal na dokonalý účes a hladkú tvár (naľavo), dnes má holú hlavu a hustú bradu. Zobraziť galériu (9)
Martin Pyco Rausch výrazne zmenil imidž. Kedysi dbal na dokonalý účes a hladkú tvár (naľavo), dnes má holú hlavu a hustú bradu.

BRATISLAVA – Nespoznali by ste ho! U Martina Pyca Rauscha (34) sme už zvyknutí na dokonalý imidž, ktorým pripomína skôr sladkého chlapca, než drsného muža. V týchto dňoch sa však moderátor rozhodol pre radikálnu zmenu. Dal si vyholiť hlavu a tvár mu zdobí hustá brada. Svojím vzhľadom sa tak podobá na ruského revolucionára a vodcu Vladimíra Iľjiča Lenina.

Prekvapil! Počas jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa Martin Rausch prihováral televíznym divákom bezchybne upravený. Kvalitný oblek, dokonalý účes a hladká tvár boli kombináciou, ktorá v súvislosti s Pycom nemohla chýbať. Moderátor ale najnovšie prešiel výraznou zmenou imidžu. Tá je taká radikálna, že by ste ho zrejme ani nespoznali.

Rausch si nechal narásť bradu a dal si úplne oholiť hlavu. Svojím vzhľadom mnohým pripomína Lenina. Ako nám moderátor prezradil, ku zmene imidžu sa rozhodol kvôli lákavému kšeftu. „Dostal som pracovnú ponuku, ktorá sa neodmieta. Podmienkou bola dočasná zmena vizáže,“ povedal pre topky.sk Pyco. Dozvedeli sme sa tiež, že nejde o poslednú úpravu zovňajšku. Vraj sa máme ešte na čo tešiť. „Toto je len priebežné štádium,“ uzavrel s úsmevom.

Martin Pyco Rausch upustil od imidžu sladkého chlapca. Teraz svojím vzhľadom pripomína Lenina.
Zobraziť galériu (9)
Martin Pyco Rausch upustil od imidžu sladkého chlapca. Teraz svojím vzhľadom pripomína Lenina.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu