Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pocisková dobieha prsiami Hatalovú: Takéto ich teraz má!

Pociskovej vylepšené a Hatalovej prírodné prednosti. Zobraziť galériu (9)
Pociskovej vylepšené a Hatalovej prírodné prednosti.

BRATISLAVA - Zväčšili sa! Už je to skoro rok, čo Nela Pocisková (20) podstúpila plastiku pŕs. Nové prednosti však príliš na obdiv nevystavuje. Dokonca donedávna nebolo ani príliš vidieť nejakú výraznú zmenu. Zdá sa však, že speváčkine silikóny sa s odstupom času už usadili a prsia naozaj pôsobia plnšie. Dokonca nimi konkuruje aj "obdarenej" kolegyni Natálii Hatalovej (22).

Nela Pocisková si takmer pred rokom nechala vylepšiť svoje poprsie. Ani po zákroku však nezačala nosiť odvážnejšie outfity. „Vždy ich budem skrývať,” vyjadrila sa v minulosti na margo upravených vnád. A tak aj po plastike bolo ťažké rozoznať nejakú výraznejšiu zmenu.

Po každej operácii však nejakú dobu trvá, kým sa naplno prejaví objemnejší efekt. Napríklad Barbora Balúchová až pol roka po zákroku ukázala naozaj obrovské vnady. Na Nele je už účinok chirurgickej úpravy tiež vidieť. Dokonca aj pod tričkom bez výstrihu.

Speváčka tak počas nakrúcania relácie Legendy popu pôsobila v zákulisí rovnako žensky ako jej kolegyňa Natália Hatalová, ktorá sa môže pýšiť prírodzene veľkými prsiami. A presne to bolo Neliným cieľom. „Necítila som sa ako žena komfortne,” vysvetlila nám v minulom roku dôvod, prečo si ľahla pod nôž.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu