Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hanblivá Pocisková: Ukázala falošné silikóny!

Pocisková ukázala falošné silikóny. Zobraziť galériu (10)
Pocisková ukázala falošné silikóny.

BRATISLAVA – Hovoriť o nich nechce, ale žarty si z nich robí! Herečka a speváčka Nela Pocisková (20) bola hosťom včerajšej Adela Show. Hlavnou témou večera boli jej nové prsia. Moderátorka Adela Banášová dokonca brunetku vyprovokovala k tomu, aby silikóny ukázala priamo pred kamerou. A tak sa aj stalo. Diváci vnady naozaj videli, nie však Neline!

Hoci mladá herečka Nela Pocisková o plastickej operácii svojho poprsia nechce príliš hovoriť, v stredu sa práve jej silikóny stali hlavnou témou Adela Show. Dokonca ju moderátorka Adela Banášová verejne vyzvala, aby ich ukázala priamo pred kamerami. Tvrdila jej, že keď to teraz spraví, bude mať už potom pokoj. „Ukážeš raz a si vybavená,“ argumentovala jej plavovláska.

Po dlhšom prehováraní Nelu nakoniec Adela presvedčila týmto vyjadrením: „Poviem na kameru, že prvýkrát by diváci videli prsia ženy, ktorá si ich nedala spraviť kvôli tomu, aby bola v médiách, ale kvôli dobrému vnútornému pocitu, hm?" Na to Pocisková zareagovala veľmi pozitívne a odvetila: „Vieš čo... Prečo nie, čo sa budem...“ a začala si vyhŕňať tričko.

V tom sa na obraze zjavil detailný záber na megaprsia, ktoré prezentovala Pocisková ako svoje. V skutočnosti však nešlo o jej vnady. „Boli tam nachystané komparzistky, ktorým sa nasnímali silikónové prsia. Tie potom ukázali vo vysielaní,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia šou.

Keďže Nela už "svoje" prednosti ukázala, to isté chcela aj od Adely. A tak sa podobný záber s cudzími vnadami zopakoval. Dievčatá si vymenili pár pochvalných slov a diskusiu tým uzavreli. Ako sa zdá, Pociskovej fóry o jej prsiach nevadia, hanbí sa ich zrejme iba ukázať...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu