Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Druhá Angelina Jolie: Plastiková kreatúra chce vyzerať ako hviezda!

Besima Nesic obdivuje Angelinu Jolie
Besima Nesic obdivuje Angelinu Jolie (Zdroj: YouTube)

SARAJEVO - Úmysel bosnianskej filmovej fanúšičky Besimy Nesic (31), ktorá utratila tisíce eur na plastike, aby vyzerala ako jej idol Angelina Jolie, sa obracia proti nej. Zo známej herečky sa totiž v krajine stal vyvrheľ.

Režisérky debut Ageliny Jolie s názvom In the Land of Blood and Honey o láske srbského veliteľa a moslimskej zajatkyne na pozadí hrôz vojny v niektorých častiach Bosny a Hercegoviny zakázali. Bosnianskych Srbov totiž vykresľuje ako lotrov a zločincov, čo môže vyvolávať novú vlnu etnickej nenávisti.

Besima sa teraz bojí, že hoci za vzhľad americkej hviezdy "vysolila" už 12-tisíc eur, mohla by sa taktiež stať terčom hnevu.

"Má trochu obavy, keď vidí, že Angelina je teraz v Bosne a Hercegovine kontroverznou postavou," zveril sa jeden z jej kamarátov a dodal, že Besima dúfa, že ju budú brať takú, aká je a nie hodnotiť pre to, čo Angelina urobila.

"Už som sa na ňu trochu podobala, predtým, ako som začala so zmenou," hovorí žena, ktorá si samozrejme nechala zväčšiť aj prsia. Taktiež nepodcenila ani detaily a ruky si dala potetovať rovnako ako Jolie.

 

Tip: Pozrite si Angelinu Jolie vo filne. ˇViac sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu