Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nela naštvaná na Ďurovčíka kvôli vypredanému koncertu: Pokašlal som to!

Ján Ďurovčík nahneval svoju partnerku Nelu Pociskovú. Zobraziť galériu (8)
Ján Ďurovčík nahneval svoju partnerku Nelu Pociskovú.

BRATISLAVA - Problémy! Nela Pocisková (20) a Ján Ďurovčík (40) spolu fungujú nielen v práci, ale aj v súkromí. Vzniká tak viac príležitostí na to, aby sa v niečom nezhodli. A to sa potvrdilo aj teraz. Podľa našich informácií je speváčka momentálne na svojho manažéra a zároveň partnera nabrúsená. Aký prešľap sa choreografovi podarilo spraviť?

Platí za zábudlivosť! Nela Pocisková a Ján Ďurovčík sú momentálne podľa našich informácií pohádaní. Paradoxne je dôvodom vypredaný koncert choreografovej partnerky. Tá sa spolu s hosťami predstaví v polovici júna v Bratislave na veľkolepej šou. Hrozí však, že jej najbližší pri tomto dôležitom vystúpení budú chýbať.

Napriek relatívne vysokej cene sa totiž za dva týždne rozchytalo všetkých 1 200 lístkov a sála je vypredaná. No na Pociskovej rodičov nevystalo! Za všetko vraj môže práve Ďurovčík, ktorý na nich pozabudol. „Nela sa na mňa nahnevala. Beriem to na seba. Nepredpokladal som taký záujem, neodložil som pre jej rodičov lístky. No určite ich zoženiem,” zastrájal sa manažér.

Ide pritom o Nelin prvý veľký koncert, kde predstaví aj piesne zo svojho debutového albumu. A jej blízki by tam preto určite nemali chýbať. Je pravdepodobné, že Ďurovčíkovi sa ich účasť zabezpečiť podarí. No zrejme si to bude musieť ešte nejakú dobu u svojej partnerky žehliť.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu