Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sklovská bez iskry: Sisa, toto tu už bolo!

Sisa Sklovská sa ukázala v Zobraziť galériu (7)
Sisa Sklovská sa ukázala v "obkukanej" róbe.

BRATISLAVA - Po starom! Sisa Lelkes-Sklovská (47) sa počas víkendu objavila na večierku v Slovenskom národnom divadle. Okrem toho, že s manželom Jurajom (61) sa k sebe nesprávali tak vrúcne ako kedysi, zaujala aj v inej rovine. Speváčka si totiž obliekla veľmi výrazné šaty, pri ktorých bolo jasné, že ich v spoločnosti nemala prvý raz. A pri ich premiére schytala kritiku - vyzerala vraj ako parašutista.

Nelieta vo výšinách! Sisa Lelkes-Sklovská momentálne zrejme neprežíva najlepšie obdobie svojho vzťahu. Na recepcii po baletnom predstavení dokonca odmietla pózovať fotografom po boku manžela Juraja.

Pozornosť však pútala aj svojím oblečením. Výrazné cyklámenové šaty totiž v spoločnosti nemali premiéru. Speváčka si ich vzala už v máji 2011 na galavečer Slovenka roka. Veľa chvály si však za ne nevyslúžila. „Niekedy sa zadarí len napoly. A na pole by určite doplachtila aj Sisa v tejto róbe à la parašutista,” okomentoval vtedy jej outfit stylista Ivan Bednárik. Skutočný dôvod, pre ktorý vyvetrala po dlhšom čase práve tento odev, sme sa však doteraz nedozvedeli.

Sisa Lelkes-Sklovská opäť prevetrala cyklámenové šaty.
Zobraziť galériu (7)
Sisa Lelkes-Sklovská opäť prevetrala cyklámenové šaty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu