Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kaník chystá vlastnú šou: Pozýva víťaza Talentu Ataia!

Hosťom Ľudovíta Kaníka bude možno aj Atai Omurzakov. Zobraziť galériu (18)
Hosťom Ľudovíta Kaníka bude možno aj Atai Omurzakov.

BRATISLAVA – Zaujal ho! Víťaz relácie Česko Slovensko má talent Atai Omurzakov (21) sa na nezáujem o svoju osobu nemôže sťažovať. Po triumfe v jojkárskej šou sa mu ponuky len tak hrnú. Zaujímavý kšeft mu nedávno ponúkol aj politik Ľudovít Kaník (46).

V Banskej Štiavnici sa už každoročne koná maškarný bál, ktorý organizuje Ľudovít Kaník vo svojom hoteli. Medzi pravidelných účastníkov akcie patria tiež známe tváre nášho kultúrneho a politického života. Usporiadateľ si preto dáva záležať na tom, aby pre svojich hostí pripravil okrem skvelej zábavy aj zaujímavý program. Inak tomu nebude ani tentokrát!

Podľa našich informácií totiž Kaník zvažuje, že na podujatí vystúpi aj víťaz talentovej šou Atai Omurzakov. Ten svojím tanečným nadaním očaril celé Čechy aj Slovensko. „Tento rok oslávi maškarný bál jubilejných 20. rokov. Preto sme oslovili Ataia, či by neprijal ponuku účinkovať u nás. Všetko je v štádiu riešenia. Uvidíme, ako to dopadne, nechajme sa prekvapiť,“ povedal nám k tomu politik.

Bál sa koná začiatkom februára. Podľa Kaníkových slov sú už prípravy v plnom prúde. „Lístky sme už začali predávať u nás na hoteli. Ostatné veci ešte dolaďujeme,“ dodal hostiteľ. Zaujímavú akciu majú v obľube viaceré známe tváre. V netradičných maskách ste mohli počas predchádzajúcich rokov stretnúť napríklad ministra kultúry Daniela Krajcera, ministra financií Ivana Mikloša, Richarda Sulíka, exposlankyňu Zuzanu Plhákovú a tiež Roba Beňa. Karnevalovú atmosféru si už v minulosti užili aj Erika Judínyová, Marianna Ďurianová a Zora Czoborová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu