Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tehotenský ošiaľ v Jojke: Štyri mamičky zo spravodajstva = 5 detí!

Budúce mamičky z jojkárskeho spravodajstva sa hrdo pýšia svojimi tehotenskými bruškami. Zľava:  Lenka Kákošová, Jana Krescanko-Dibáková a Mária Ölvedyová Zobraziť galériu (8)
Budúce mamičky z jojkárskeho spravodajstva sa hrdo pýšia svojimi tehotenskými bruškami. Zľava: Lenka Kákošová, Jana Krescanko-Dibáková a Mária Ölvedyová

BRATISLAVA – Bude veselo! Po chodbách televízie Joj sa to v týchto dňoch len tak hemží tehotenskými bruškami. Zistili sme, že v radostnom očakávaní sú až štyri dámy z oddelenia spravodajstva. Jedna z nich sa dokonca pripravuje na dvojičky.

Zväčšené bruško už hrdo nosí redaktorka domáceho spravodajstva Jana Krescanko-Dibáková. S dlhoročným priateľom Mikulášom si povedali svoje „Áno“ v lete 2008, teraz z nich budú čoskoro rodičia synčeka Mateja. „Plánovali sme to, veľmi sme sa tešili. V našom prípade to bola taká očakávaná záležitosť,“ povedala nám k tomu Jana, ktorá je momentálne na konci šiesteho mesiaca. Ako tiež dodala, spoločne s manželom každú chvíľu študujú, čo sa s bábätkom aktuálne deje a ako sa vyvíja.

Iba o pár týždňov skôr by mala priviesť na svet svoje prvé bábätko aj iná redaktorka – Mária Ölvedyová. Tá, podobne ako jej kolegyňa Janka, čaká chlapčeka. „Bude to Michal, po mojom bratovi,“ prezradila nám brunetka. S priateľom tvoria pár už šesť rokov a na bábätku intenzívne pracovali. „Je to naše prvé dieťa, veľmi sa tešíme. Snažili sme sa oň asi deväť mesiacov,“ dodala Mária. Pri zmienke tehotenského trendu v Jojke sa zasmiala a poznamenala: „Máme veľmi dobrého šéfa, že nám to umožní.“

Termín do pôrodu sa kráti aj produkčnej hlavných správ Lenke Kákošovej. Tá svojmu manželovi už čoskoro porodí svoje prvé dieťatko. „Boli sme veľmi radi, istý čas sme na tom pracovali. Nechceli sme tomu veriť, bolo to pre nás prekvapenie," zaspomínala si blondínka na prvé pocity, keď sa dozvedela, že je tehotná. „Vlastne tomu stále poriadne neveríme, teda si to neuvedomujeme, aj keď to bruško rastie," dodala so smiechom Lenka, ktorá svojmu manželovi už čoskoro porodí dcérku Elišku. To, že má tehotné kolegyne, vníma ako pozitívum. „Odovzdávame si skúsenosti, radíme si," uzavrela.  

Okrem spomínaných dám sa rozrastie tiež rodina ďalšej produkčnej - Dagmar Odraškovej. Tá má na starosti Noviny o 12:00. Zistili sme, že čaká dvojičky. „Sú to dievčatká, na menách sa s manželom nevieme dohodnúť,“ poznamenala so smiechom jojkárka. „Keby bolo len jedno, tak by to bolo možno jednoduchšie,“ dodala Dagmar, ktorá už má štvorročnú dcérku. Po pôrode to bude mať doma určite náročné. A tak sa netají tým, že si chvíle strávené v práci momentálne naplno užíva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu