Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Baby boom v Jojke pokračuje: Tehotná aj prominentka Hamar-Ducká!

Nora Hamar-Ducká bude čoskoro mamičkou. Zobraziť galériu (9)
Nora Hamar-Ducká bude čoskoro mamičkou.

BRATISLAVA – Ďalšia budúca mamička! Nedávno sme vás na topkách ako prví informovali o tom, že štyri dámy z oddelenia jojkárskeho spravodajstva sú tehotné. Najnovšie sa k nim pridala aj redaktorka relácie o prominentoch s názvom TopStar – Nora Hamar-Ducká (32). Ako sme sa od nej dozvedeli, táto radostná novinka rozplakala celú jej rodinu.

Plodné obdobie! Nora Hamar-Ducká v týchto dňoch žiari šťastím. Podobne, ako ďalšie štyri jojkárky z oddelenia spravodajstva, čaká prírastok do rodiny. Manželovi Jurajovi tak už o pár mesiacov porodí prvé bábätko.

Ako nám blondínka prezradila, o svojom tehotenstve sa dozvedela presne na Štedrý deň. „Samozrejme sme sa veľmi tešili. Bol to pre nás ten najkrajší vianočný darček. Pod stromčekom sme všetci plakali,“ priblížila detaily radostnej chvíle Nora. Keďže v týchto dňoch začína tretí mesiac tehotenstva, rozhodla sa o túto novinku podeliť aj so svojimi priateľmi a známymi.

Budúci rodičia sa len nedávno vrátili z dovolenky, ktorú strávili na Maledivách. Úsmevné je, že práve v exotike plánovali splodiť svojho prvého potomka. „Výlet sme si kúpili už v polovici decembra, takže som tam už bola napokon aj s bábätkom. Ale aspoň sme si oddýchli,“ dodala so smiechom redaktorka.

Pohlavie bábätka zatiaľ nepozná. „Asi ako každá baba by som chcela radšej dievčatko. Mám síce pocit, že to bude chlapček, ale vôbec mi to nebude vadiť. Hlavne nech je zdravé,“ uzavrela.

Tip: Pozrite si večer televíziu JOJ. Jej kompletný program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu