Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gladiátorky Gunčíková, Soul a Partlová: Takto rozpálili športovcov!

Anita Soul, Gabriela Gunčíková a Mirka Partlová ako sexi gladiátorky. Zobraziť galériu (9)
Anita Soul, Gabriela Gunčíková a Mirka Partlová ako sexi gladiátorky.

BRATISLAVA - Bolo sa na čo pozerať! V novej budove Slovenského národného divadla sa v stredu vyhlasovali výsledky ankety Športovec roka. Okrem ocenení však potešilo mužské oči aj vystúpenie Gabriely Gunčíkovej (18), Anity Soul (26) a Mirky Partlovej (25). V štýle gladiátoriek boli pozvané na javisko, aby rozpálili divákov!

Nechýbal ani Cézar! Celé vyhlasovanie ankety sa nieslo v štýle Ríma a jeho panovníka stvárnil Peter Marcin. No bez gladiátorov by to určite nebolo ono! Režisér však pozmenil jednu drobnosť a do úlohy bojovníkov obsadil sexi ženy.

Hneď v úvode galavečera boli na pódium pozvané speváčky Anita Soul, Gabriela Gunčíková a Mirka Partlová. „Potrebujeme rozpáliť publikum,” zaznelo uvedenie pred ich vystúpením. A športovci v hľadisku sa naozaj mali na čo pozerať!

Slečny boli v gladiátorských kostýmoch neuveriteľne sexi. Minisukne a odvážne topy zvýraznili ich zmyselné postavy. Ktovie, či niektorí muži v hľadiku neľutovali, že pri vystúpení tejto trojice išlo len o spev a žiadny zápas sa nekonal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu