Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hanychovej už trčia rebrá: Agáta, vyzeráš ako anorektička!

Agáte Hanychovej takáto postava nestačí. Chce ešte zhodiť. Zobraziť galériu (5)
Agáte Hanychovej takáto postava nestačí. Chce ešte zhodiť.

PRAHA - Posadnutá štíhlosťou! Modelka Agáta Hanychová (26) mala už krátko po pôrode syna Kryšpína opäť štíhle telo. Zdá sa však, že pomerne čerstvá mamička je stále nespokojná so svojou vizážou. Takmer neje a intenzívne cvičí. České médiá už dokonca špekulujú o anorexii!

Modelka alebo matka? Vyzerá to tak, že Agáta Hanychová si vybrala, čo je dôležitejšie. Podľa denníka Aha! nedávno vyhlásila, že ženy by mali dbať predovšetkým o seba a nie o bábätko, ktoré im vzťah neudrží. A tak sa  usilovne pustila do starostlivosti o svoj zovňajšok - začala ešte viac chudnúť.

„Nedržím hladovku, ale snažím sa jesť menej. Mám podobné porcie stravy ako Kryšpín. A do toho intenzívne cvičím,” povedala denníku Blesk brunetka, ktorá už teraz pôsobí pomerne vychudnuto. To, že sa dostala na svoju pôvodnú váhu spred pôrodu, jej totiž nestačilo.

Podľa niektorých informácií sa Agáta plánuje zastaviť na päťdesiatich kilách, iné zdroje hovoria o jej túžbe vážiť 45 kíl. A to je už naozaj hazard hraničiaci s anorexiou. Pri výške 177 cm by totiž predstavoval jej BMI (index telesnej hmotnosti, pozn. red.) číslo 14,3. To by znamenalo závažnú podvýživu. Zostáva už len dúfať, že modelka sa k tejto hranici nepriblíži.

Tip: Pozrite si radšej krásne herečky vo filmoch. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu