Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dve tváre Vondráčkovej: Babka vs. sexi diva!

Dve tváre Heleny Vondráčkovej. Babka vs. sexi diva! Zobraziť galériu (3)
Dve tváre Heleny Vondráčkovej. Babka vs. sexi diva!

BRATISLAVA – To je ale rozdiel! Populárna česká speváčka Helena Vondráčková (64) vyzerá na svoj vek bezpochyby výborne. Topkám sa však podarilo získať dva blondínkine zábery z takmer rovnakého obdobia, ktoré vyzerajú tak, akoby vznikli v rozpätí niekoľkých rokov. Veď posúďte sami.

Pred pár dňami zverejnil na sociálnej sieti manžel popovej speváčky Martin Michal nový záber svojej polovičky. Helena Vondráčková je na fotografii zachytená v sexi šatách s hlbokým výstrihom a mladíckym výrazom tváre. Po vráskach či nedokonalostiach pleti takmer ani stopy.

Za tento ukážkový vzhľad vďačí  nielen dobrým génom a kvalitnému mejkapu, ale aj šikovným grafikom, ktorí jej trošku "vyhladili" tvár. Vyretušovanie fotky v konečnom dôsledku priznal aj interpretkin manžel v diskusii pod zverejneným záberom. Výsledok však stojí za to a Helena vyzerá ako diva.

Zaujímavé však na tom všetkom je, do akého "výzorového" kontrastu sa Vondráčková dokáže dostať. Ak totiž porovnáme spomínaný záber s tým, ktorý vznikol tiež nedávno, zdá sa, akoby na ňom ani nebola Helena. Blondínka pózuje v zastaranom saku a vzhľad tváre je podstatne odlišný. Neomladil ju ani účes. Vlasy zopnuté do drdola jej totiž skôr pridali na veku. Česká interpretka jednoducho pôsobí oveľa staršie - ako ozajstná babička. Chcete vedieť, ako vyzerá bez mejkapu? Kliknite SEM!

Ako sa ľudia zabávali na Mejdane roka s Vondráčkovou a Davidom?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu