Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vondráčková pochovala otca: Brat sa jej otočil chrbtom!

Helena Vondráčková s rodinou. Jej brat sa ale od nich dištancoval. Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková s rodinou. Jej brat sa ale od nich dištancoval.

PRAHA - Nenávisť trvá! Helena Vondráčková (64) a jej brat Jiří (60) sa spolu nerozprávajú už desať rokov. A bolo to cítiť aj na pohrebe ich otca (†90). Súrodencov nezomkla ani takáto smutná udalosť a správali sa k sebe takmer ako cudzí ľudia!

Napäté okamihy! Na včerajšom pohrebe Jiřího Vondráčka staršieho sa tiež prejavil spor, ktorý medzi sebou majú jeho deti. Helena a Jiří v obradnej sieni nesedeli pri sebe, ale oddelili sa inými členmi rodiny. Dokonca, keď speváčka so sestrou Zdenou po pohrebe pristúpili bližšie k svojmu bratovi, otočil sa chrbtom.

Situáciu sa snažila zachrániť Zdena tým, že sa patrí, aby Jiřímu podala aspoň ruku. Ten ju však odbil. „Rodina si predsa ruku nepodáva,” citoval ho denník Blesk. Nakoniec si však otec Heleninej netere Lucie Vondráčkovej uvedomil, že aspoň v týchto smutných chvíľach by sa mohol správať inak.

Pristúpil k svojim sestrám a asi tri minúty spolu hovorili. Žiadne veľké zmierenie sa však podľa všetkého nekonalo. Nepadlo ani jedno objatie a rozlúčili sa len strohým podaním ruky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu