Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vondráčková vyráža dych: V 66-ke vytasila silikóny! Vo výstrihu až po ...

Helena Vondráčková má na snímkach zvodné outfity, červené oblečenie však svojím výstrihom až vyráža dych. Zobraziť galériu (10)
Helena Vondráčková má na snímkach zvodné outfity, červené oblečenie však svojím výstrihom až vyráža dych.

BRATISLAVA - Prekvapila! Riešenie otázky, či podstúpila plastickú operáciu pŕs, považuje Helena Vondráčková (66) za čisto súkromnú vec. V českom šoubiznise sa však o tomto jej vylepšení hovorí už roky. A najnovšie si môže svoj názor na speváčkine prednosti urobiť naozaj každý. Na reklamných snímkach pre šperkársku firmu totiž blondínka poodhalila svoje poklady v naozaj hlbokom výstrihu, ktorý siahal takmer až po pupok.

Ako mladica! Helena Vondráčková sa aj vo svojom veku udržiava vo forme a štíhlu postavu často prezentuje v sexi modeloch. V tejto súvislosti sa tiež už roky hovorí o plastike, ktorú vraj podstúpila. Podľa medializovaných informácií má speváčka silikóny. „Je to moja súkromná vec,” povedala kedysi pre iDnes.cz k tejto téme.

Dnes ale vystavuje svoje prednosti tak, ako málokedy predtým. Helena totiž súhlasila s ponukou firmy zaoberajúcej sa diamantmi, aby sa stala jej tvárou. Pri tejto príležitosti nafotila aj snímky, z ktorých okrem šperkárskych skvostov žiari aj ženskosť a zvodnosť.

Jeden zo záberov však doslova vyráža dych. Diamantová lejdy česko-slovenskej hudby si totiž obliekla červený outfit s naozaj odvážnym výstrihom. A ten sa zdá byť takmer nekonečný. Vystavila tak na obdiv svoje vnady, za ktoré sa ani vo svojom veku nemusí hanbiť. Nečudo, že speváčka je so zábermi spokojná. „Veľmi ďakujem všetkým od vizážistu až po fotografa. Myslím, že nám to vyšlo naozaj pekne,” okomentovala pre topky.sk výsledok svojho pózovania.

Vondráčková sa v pondelok ukázala v Bratislave na tlačovej konferencii, po ktorej slávnostne otvorila výstavu diamantov. Jej hlavným pútačom je 50-karátový kameň v hodnote vyše 10 miliónov eur. Samotná blondínka mala pri tejto príležitosti na sebe ozdoby za takmer 43 tisíc eur. „Až mám strach. Na vystúpeniach používam radšej bižutériu, lebo som roztržitá a strácam prehľad, kde čo položím. Navyše mám aj nepríjemné skúsenosti s krádežou,” prezradila nám umelkyňa.

Helena Vondráčková sa po dvoch rokoch opäť predstaví na vianočnom megakoncerte MEJDAN ROKU v Bratislave. Viac informácií a vstupenky na PREDPREDAJ.SK 

Helena Vondráčková pózovala v naozaj dráždivom oblečení.
Zobraziť galériu (10)
Helena Vondráčková pózovala v naozaj dráždivom oblečení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu