Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Superstaristka Gunčíková išla donaha: Gabika, dosť si pritvrdila!

V najnovšom videoklipe Gabriely Gunčíkovej sa nachádzajú aj takéto šteklivé momenty. Zobraziť galériu (9)
V najnovšom videoklipe Gabriely Gunčíkovej sa nachádzajú aj takéto šteklivé momenty.

PRAHA – Dostane vás do varu! V čase trvania speváckej šou Česko Slovenská SuperStar prischla Gabriele Gunčíkovej (18) prezývka rocková princezná. Postupne sa z nej však stáva čoraz odvážnejšia dračica. Vo svojom najnovšom klipe stavila na nahotu a poriadne dráždivé pózy!

Zvodná ako nikdy predtým! Gabriela Gunčíková má na svete už svoj prvý album. V týchto dňoch sa naplno venuje nakrúcaniu videoklipu k piesni Zůstanu napořád, v ktorom sa nachádzajú poriadne šteklivé zábery. Superstaristka v minulosti síce ponuky na nafotenie aktov odmietala, tentokrát však paradoxne stavila práve na nahotu.

Video k spomínanej skladbe si podľa plavovláskinych slov takýto odvážny krok vyžadovalo. „Dej je ladený umeleckým smerom. Nahota je tam naznačená ako symbol čistoty. Má to charakterizovať, že som čistá - ako keby bez hriechu,“ vysvetlila nám zámer počinu samotná Gunčíková.

Väčšina záberov teda pôsobí dojmom nahoty. V skutočnosti však išlo o rafinovaný trik. „Nemala by som toľko odvahy. Mala som oblečenú bielizeň telovej farby,“ povedala na adresu toho Gabriela.

Nakrúcanie videoklipu si okrem veľkej dávky odvahy vyžadovalo aj trpezlivosť. Ako nám speváčka prezradila, zhruba 16 hodín strávila vo vode. „Mám dobrú imunitu, takže som to zvládla. Ruky som však mala rozmočené asi ďalšie tri dni,“ uzavrela so smiechom Gunčíková.

Iná známa Češka sa odhalila priamo na lyžiarskom svahu. Fotografie nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu