Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Superstaristka Gunčíková: Nahá za 12 000 €!

Gabriela Gunčíková sa čiastočne odhalila nedávno - počas masáže. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Gunčíková sa čiastočne odhalila nedávno - počas masáže. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA – Chcú ju vyzliecť! Finalistka Česko Slovenskej SuperStar Gabriela Gunčíková (17) zaujala okrem priaznivcov speváckej šou aj tvorcov istého pánskeho magazínu. Časopis ponúkol zvodnej plavovláske tisícky eur za to, že odhalí svoje ženské krivky. Ukáže sa v celej kráse?!

Už v nedeľu večer sa Gabriela Gunčíková stretne v súboji s Lukášom Adamcom. Jeden z finalistov získa titul druhej medzinárodnej SuperStar. A hoci by Gabriela v súťaži neuspela, slabého záujmu o svoju osobu sa obávať nemusí. Okrem speváckych kvalít disponuje aj sexi vzhľadom, ktorý najnovšie môže aj speňažiť.

Istý pánsky časopis by mladú blondínku najradšej vyzliekol. Podľa informácií českého denníka Aha! ponúka magazín plavovláske zhruba 12 000 € za šteklivé snímky. Gabriela sa však v súčasnosti tejto myšlienke bráni. „Teraz by som do toho určite nešla. Ale nikdy nehovor nikdy. Možno za pár rokov...“ povedala na adresu toho blondínka v rozhovore pre portál super.cz.

Treba však podotknúť, že Gunčíková sa čiastočne odhalila už nedávno. A to vo chvíli, keď si užívala masáž, počas ktorej ochotne pózovala fotografom. Ukázala totiž nielen nahý chrbát, ale aj časť pŕs. No ako sama tvrdí, to je maximum, kam by bola ochotná zájsť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu