Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gunčíkovej odhalené video: Dlane na prsiach, ruka v rozkroku!

Videoklip Gabriely Gunčíkovej je poriadne odvážny. Zobraziť galériu (7)
Videoklip Gabriely Gunčíkovej je poriadne odvážny.

PRAHA – Stavila na nahotu a zmyselnosť! Gabriela Gunčíková (18) odštartovala svoju spevácku kariéru dosť odvážne. Potvrdila to aj svojím najnovším videoklipom, ktorý mal pred pár dňami svoju premiéru. Sexi blondínka v ňom všetkým dokázala, že časy rockovej princeznej z obdobia Česko Slovenskej SuperStar sú dávno preč!

Pritvrdila! V pondelok popoludní mal premiéru nový videoklip Gabriely Gunčíkovej k piesni Zůstanu napořád, o ktorom sme vás už na topkách informovali. Ak ste doposiaľ speváčku vnímali ako krehkú blondínku, po vzhliadnutí záberov určite zmeníte svoj názor.

Dej spomínaného videa totiž zachytáva speváčku, ako leží na hladine vody. Nahé prsia si Gabriela kryje len dlaňami, zábery navodzujú dojem, ako keby bola celá vyzlečená. Superstaristka nám v súvislosti s tým prezradila, že v skutočnosti išlo len o rafinovaný trik. „Nemala by som toľko odvahy. Oblečená som bola v bielizni telovej farby,“ povedala na adresu toho Gunčíková, ktorá už v minulosti odmietla ponuky na fotenie aktov.

V prípade svojho prvého počinu však paradoxne stavila práve na nahotu. „Je tam naznačená ako symbol čistoty. Má to charakterizovať, že som čistá - ako keby bez hriechu,“ vysvetlila zámer samotná Gunčíková. Tá pri vzniku videklipu potrebovala nielen veľkú dávku odvahy, ale aj trpezlivosti. Zhruba 16 hodín strávila kvôli nakrúcaniu vo vode.

Aj iná známa kráska sa odhalila. Fotografie nájdete TU.

VIDEOklip: Gabriela Gunčíková poriadne pritvrdila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu