Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tajná svadba najkrajšej Slovenky: Vydala sa v čiernych legínach a saku!

Anna Amenová sa tajne vydala. Zobraziť galériu (5)
Anna Amenová sa tajne vydala.

BRATISLAVA – Prekvapila! Miss Universe SR z roku 2010 Anna Amenová (27) už takmer štyri mesiace nosí iné priezvisko. Začiatkom augusta sa vydala za otca svojej dcéry Nicol Anny. Kráska poňala svadobný deň vcelku netradične. Zatiaľ čo iné nevesty odmalička snívajú o snehobielych šatách, ona si na svoj deň D obliekla čierne legíny a sako.

Anna Amenová, ktorá sa na medzinárodnej súťaži krásy v roku 2010 zviditeľnila trapasom so zlou angličtinou, prežíva v súkromí vydarené obdobie. Začiatkom septembra priviedla na svet svoje prvé dieťa - dcérku Nicole Annu, najnovšie zas vyplávalo na povrch, že sa iba pár dní pred pôrodom tajne vydala

Misska si po piatich rokoch randenia vzala svojho priateľa Michala. „Vzali sme sa v taký magický pekný dátum, 8. 8. o ôsmej hodine ráno na miestnom úrade,“ prezradila v jojkárskej relácii Top Star magazín kráska. Obrad sa tak odohrával netradične v pondelok a dvojica sa dokonca počas svojho veľkého dňa ani nefotografovala.

Ani oblečenie nevesty nebolo v takom štýle, na aký sme zvyknutí. „Mala som veľmi pekný outfitík. Čierne legínky, možno aj podpätky som si vtedy hodila, nejaké čierne sačko,“ opísala Anna svoje svadobné „šaty”. „Došli sme na ten miestny úrad a starostka sa pýtala, že ktorá je vlastne nevesta,“ dodala so smiechom.

Zaujímalo nás, prečo blondínka zvolila takýto netradičný outfit. „Obliekla som si to, čo mi bolo dobré,“ povedala nám. Čiernu farbu si teda nevybrala úplne zámerne, ale preto, že mala pár dní pred pôrodom a nevmestila by sa do svadobných šiat. Jej postavička už nebola taká, ako počas súťaže krásy.

Len dva mesiace po pôrode je však už Amenová o 21 kíl ľahšia. Okrem pravidelného cvičenia jej vo veľkom prospieva aj manželský život. „Cítim sa super. Myslím si, že keď človek s niekým žije už dlho, svadbou sa nič nemení,“ uzavrela tému.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu