Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Trúfalá misska Amenová: Vyliezali jej z výstrihu!

Misska Anna Amenová pútala vďaka provokatívnemu výstrihu pozornosť. Zobraziť galériu (9)
Misska Anna Amenová pútala vďaka provokatívnemu výstrihu pozornosť.

BRATISLAVA - To chcelo odvahu! Miss Universe SR 2010 Anna Amenová (27) sa počas uplynulého víkendu zúčastnila ako porotkyňa kastingu nového ročníka súťaže krásy. Hoci mali byť ústrednými postavami najmä dievčatá, ktoré sa prišli predviesť pred odborníkov, plavovláska strhla pozornosť na seba. Mladá mamička totiž stavila na sexi outfit. Jeho súčasťou bol poriadne vyzývavý výstrih.

„Fúúú, to sú ale prsia,“ povedal si snáď každý, kto v uplynulú sobotu videl bývalú Miss Universe SR 2010 Annu Amenovú v priestoroch bratislavského luxusného hotela. Čoskoro dvojnásobná mamička prišla ako porotkyňa na kasting súťaže krásy, ktorú pred dvomi rokmi sama vyhrala. Hoci výberové konanie do štrnásteho ročníku podujatia prilákalo celkovo približne tisícku krásnych Sloveniek, najviac zaujala práve Amenová.  A to predovšetkým sexi outfitom.

Známa blondínka zvolila provokatívny top s veľkým výstrihom, z ktorého jej doslova vyliezali prsia. Za svoje oblé tvary zrejme vďačí aj tomu, že je opäť v radostnom očakávaní. Hoci iba začiatkom septembra minulého roka priviedla na svet svoje prvé dieťa - dcérku Nicole Annu, onedlho porodí manželovi druhé dieťa. A znova to vraj bude dievčatko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu