Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Heribanová zdrhla z Miss: Vyštvala ju Hablovičová?

Heribanová (vľavo) odchádza z Miss. Môže za to Hablovičová? Zobraziť galériu (8)
Heribanová (vľavo) odchádza z Miss. Môže za to Hablovičová?

BRATISLAVA – Na krásne dievčatá už dozerať nebude! Po tom, ako v marci 2010 Lucia Hablovičová (33) oznámila, že končí na poste riaditeľky Miss Slovensko, mala na jej miesto nastúpiť Tamara Heribanová (26). Lucia však nakoniec zaujala post supervízorky, Tamara sa stala „iba“ hovorkyňou a tvárou súťaže. Keďže moderátorkine očakávania neboli naplnené, rozhodla sa s tým seknúť.

Lucia Hablovičová oznámila minulý rok v marci, že ako riaditeľka súťaže krásy končí. Produkčný dom Forza, ktorý spolu s Jozefom Oklamčákom prináša Miss Slovensko, nevedel nájsť za tmavovlásku osem mesiacov adekvátnu náhradu. V novembri to ale vyzeralo, že uvoľnenej funkcie sa zhostí. Tamara Heribanová. Nakoniec však dostala iba post hovorkyne a tváre súťaže. 

Dôvod? Hablovičová sa rozhodla zostať. Pozmenil sa iba názov postu, ktorý vykonávala. Už nebola riaditeľkou, ale supervízorkou projektu. Hoci išlo v zásade o to isté, ona sama bola presvedčená, že to tak nie je. „Nemám už také kompetencie a nereprezentujem projekt svojím menom ani tvárou,“ obhajovala sa.

Ako sme najnovšie zistili, Tamara Heribanová sa rozhodla, že už nebude mať s projektom nič spoločné. „Dostala som síce ponuku na predĺženie zmluvy o ďalší rok, no neprijala som ju,“ priznala pre topky.sk. Podľa našich informácií je jedným z dôvodov tohto rozhodnutia fakt, že jej pôvodné očakávania neboli naplnené. Nemala prakticky žiadne kompetencie rozhodovať o čomkoľvek.

Ďalšou z príčin je vraj aj to, že sa vo všetkom musela podriaďovať pokynom Lucie Hablovičovej, čo jej nebolo po chuti. Údajne mali kvôli tomu nezhody. „Žiadny konflikt medzi nami nebol. Aspoň o nijakom ja neviem. My máme dobrý vzťah, tvrdila topkám Heribanová. Vzápätí však diplomaticky dodala: „Odišla som kvôli mojej zaneprázdnenosti.“

Oslovili sme aj PR manažérku produkčného domu Forza Zuzanu Čižmárikovú s otázkou, prečo nepokračuje dcéra známej televíznej moderátorky Aleny Heribanovej v projekte Miss Slovensko. ,,Tamara Heribanová bola tvárou a hovorkyňou projektu Miss Slovensko pre rok 2011. Na ďalšej spolupráci sme sa nedohodli. Dôvody nebudeme komentovať, povedala Čižmáriková, čím dala jasne najavo, že pravé príčiny zostanú za zavretými dvermi.

Zaujímalo nás aj to, či už majú za Tamaru náhradu. ,,Meno novej tváre a hovorkyne súťaže Miss Slovensko 2012, ktorá bude dôstojne pokračovať v reprezentácii a náplni tohto projektu, sa verejnosť dozvie pri spustení kampane ďalšieho ročníka," uzavrela PR manažérka Forzy. Podľa našich informácií kastingy na novú kráľovnú krásy tentoraz začnú netradične až v januári. Nechajme sa teda prekvapiť, ktorá dáma sa zhostí uvoľnenej funkcie.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu