Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Misska Magda Šebestová: Náhrada za Heribanovú!

Magdaléna Šebestová
Magdaléna Šebestová

BRATISLAVA - Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová sa stala novou tvárou a hovorkyňou súťaže Miss Slovensko 2012. Bývalá kráľovná krásy sa zúčastní aj na samotnom výbere finalistiek pre rok 2012. Žezlo prevzala po Tamare Heribanovej, ktorá sa tejto funkcie zriekla kvôli pracovnej zaneprázdnenosti.

 "Je pre mňa cťou spolupracovať na skvelom projekte, ktorý má každoročne vysokú úroveň a pred šiestimi rokmi aj mne osobne doslova zmenil život,“ povedala. Šebestová v roku 2006 vyhrala súťaž Miss Slovensko a zároveň získala aj titul Miss Sympatia a Miss Internet. V roku 2010 dostala titul Miss desaťročia. Úspešná modelka je známa aj svojim vzťahom s futbalistom Filipom Šebom.

Kastingy 17. ročníka súťaže Miss Slovensko odštartujú v pondelok 23. januára. Semifinalistky sa najskôr budú vyberať v Košiciach, potom v Banskej Bystrici, Žiline a napokon v Bratislave. Úlohou poroty bude vybrať niekoľko desiatok dievčat, z ktorých vzíde na neverejnom semifinále výsledná finálová dvanástka. Mená adeptiek na titul Miss Slovensko 2012 sa médiá i verejnosť dozvedia 7. februára. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu