Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Párty po Miss: Hablovičovej nezbedný dekolt, bosá Farkašová!

Herečka Kristína Farkašová sa na parkete vyzula, supervízorka projektu Miss Lucia Hablovičová dráždila šatami. Zobraziť galériu (33)
Herečka Kristína Farkašová sa na parkete vyzula, supervízorka projektu Miss Lucia Hablovičová dráždila šatami.

POPRAD – Zábava až do rána! V sobotu večer sme spoznali novú kráľovnú krásy. Miss Slovensko 2011 sa stala Michaela Ňurciková. Po jej slávnostnej korunovácii sa konala afterpárty, kde to okrem našich známych tvárí rozbalili aj tohtoročné finalistky. Ako to na žúre vyzeralo?

V noci zo soboty na nedeľu sa v jednom z popradských hotelov konala párty usporiadaná pri príležitosti odovzdávania titulu Miss Slovensko 2011. Samotná víťazka Michaela Ňurciková si však spoločenskú akciu príliš neužívala. Bola totiž stredobodom pozornosti a pod neustálou paľbou otázok. Domov odchádzala niečo po polnoci v sprievode svojho priateľa. „Ideme už domov, som unavená,“ povedala topkám víťazka, ktorá si ani nezatancovala.

Zato niektoré jej kolegyne si žúr užili plnými dúškami. Na parkete sa vlnili v rytme hudby. Spolu s nimi aj herečka Kristína Farkašová, ktorá vystriedala hneď niekoľko tanečných partnerov. Svojim nohám dala naozaj zabrať. Na záver večera si vyzula topánky a pokračovala v krkolomných kreáciách. Vyzvŕtal ju aj bývalý šéf baletu SND Mário Radačovký.

Pozornosť médií pútala na spoločenskej akcii aj supervízorka projektu Miss Slovensko Lucia Hablovičová. Tá si na akciu obliekla nádhernú róbu, ktorou jemne provokovala mužské pohľady. Pri pohybe jej totiž zboku decentne poodhaľovali prednosti.

Ako to na párty vyzeralo? Kto sa jej ešte zúčastnil? Pozrite si našu GALÉRIU!

Sledujte TOPKY TV: Takto sa zabávali hostia na afterpárty Miss Slovensko 2011.

Čo predviedli finalistky Miss?



Miss_2011_AFTERPARTY
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu