Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Svarinskej najerotickejšie zábery života: Tieto prsia doteraz skrývala!

Kristína Svarinská v milostnej scéne ukázala prsia. Zobraziť galériu (6)
Kristína Svarinská v milostnej scéne ukázala prsia.

BRATISLAVA - A je to vonku! Včera večer sa konala oficiálna premiéra nového slovenského filmu. Zahralo si v ňom množstvo známych hercov. Jednu z postáv v snímke stvárnila aj herečka Kristína Svarinská (21). Mladá brunetka však na rozdiel od jej kolegov milostnú drámu poriadne okorenila. Vôbec po prvýkrát vo svojej profesionálnej kariére sa totiž vyzliekla pred kamerami.

Hanblivosť išla bokom! Kristína Svarinská sa v týchto dňoch objavuje na plátnach slovenských kín nahá. Ide vôbec o prvé zábery, na ktorých vidno prsia mladej herečky.

Galéria: Premiéra filmu Lóve.

Ako sme zistili, pri nakrúcaní milostných scén sa na pľaci nachádzali len ľudia, ktorých prítomnosť bola v tej chvíli naozaj nevyhnutná. Kristína sa teda nevyzliekala pred celým štábom. „Bolo to veľmi decentné a profesionálne. Nemala som absolútne žiaden dôvod cítiť sa nekomfortne,” povedala nám Svarinská.

Jej nahé telo pred kamerami patrilo hereckému kolegovi známemu aj z Ordinácie v ružovej záhrade Michalovi Nemtudovi, s ktorým sa tmavovláska pozná už dlhšie a v súkromí sa kamarátia.

Okrem spomínanej dvojice si vo filme zahrala napríklad aj speváčka Tina, herci Jakub Gogál, Dušan Cinkota a Viktor Horján.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu