Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kramárovo definitívne rozhodnutie: Koniec po 35-tich rokoch!

Maroš Kramár skoncoval so svojou neresťou. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár skoncoval so svojou neresťou.

BRATISLAVA – A už dosť! Presne toto si povedal herec Maroš Kramár (52), ktorý skoncoval so svojím veľkým zlozvykom. Trojnásobný otec sa po 35-tich rokoch odhodlal pre zásadnú zmenu, prestal fajčiť. V rozhovore nám prezradil, ako so svojou slabosťou bojoval!

Herca Maroša Kramára sme v utorok popoludní stretli na otvorení dámskeho fitnescentra. Zaujímalo nás preto, ako sa on stará o svoj vzhľad a zdravie. Gynekológ z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade sa nám pri tej príležitosti pochválil, že už viac ako tri roky neholduje cigaretám. Teraz je na ne priam alergický!

Kramár priznal, že tabak je neresťou viacerých jeho kolegov. Práve preto mu prekáža, ak v jeho spoločnosti fajčia.  „Už po pol hodine si smrdím a vyslovene mi to vadí. Začínam chápať tých, ktorí po mne celý čas kričali. Ja som im hovoril, že ma obmedzujú, ale mali pravdu. Je to naozaj nechutné, odporné. Dúfam, že už nikdy nezačnem fajčiť!“ rozvášnil sa herec priamo pred našou kamerou.

Tiež nám prezradil, že prvý pol rok bol pre neho najhorší. „Nevyhodil som ani krabičku. Všade doma boli cigarety, v aute som ich mal. Keby to možno tak nebolo, asi by ma to vyprovokovalo, zastavil by som sa na pumpe a kúpil si ich. Zrejme som si už odfajčil to, čo som mal. Myslím, že 35 rokov je dosť a to stačilo,“ priblížil nám Maroš svoje pocity z obdobia, keď prestával so zlozvykom. Podľa jeho slov si v tom čase nepomáhal žiadnymi nikotínovými náplasťami ani ničím podobným. Stačila mu na to len pevná vôľa a odhodlanie.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Marošom Kramárom o jeho nerestiach.

Maros Kramar

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu