Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Verešová bez make-upu: Spoznali by ste ju?

Andrea Verešová nalíčená a bez mejkapu. Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová nalíčená a bez mejkapu.

BRATISLAVA – Modelka a matka dvoch detí Andrea Verešová (31) sa nedávno objavila v našom hlavnom meste. V Bratislave hviezdila na módnej prehliadke. No ešte predtým, než išla na mólo, sa pohybovala po priestoroch hotela, kde sa akcia konala, nenalíčená. Pozrite, ako vyzerá bývalá misska bez mejkapu

Aj s minimom šminiek vyzerá výborne! Andrea Veršová sa nedávno objavila s manželom Danielom Volopichom, mamou Ester a sestrou Alexandrou na bratislavskej prehliadke. V roli modelky vyzerala fantasticky. Veď na dokonalý účes i make-up sme v jej prípade zvyknutí. 

Markizácka Smotánka však krásku pristihla pri príchode do hotela, kde sa akcia konala, pár hodín pred začiatkom šou. Pozorní diváci si hneď všimli, že Andrea na sebe nemala prakticky žiaden make-up, čo je u nej neobvyklé. Hoci Verešová zo začiatku nebola nadšená z toho, že ju sníma kamera, nakoniec pár záberov povolila. A tak sa môžete pozrieť, ako vyzerá niekdajšia misska bez líčidiel. 

Aj napriek tomu, že sa dvojnásobná mamička nenamaľovala, vyzerala naozaj dobre. Jej tvár síce pôsobila bledšie a oči boli menej výrazné, na kráse jej to však neubralo. Zrejme za to vďačí génom a dôkladnej starostlivosti o celé telo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu