Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nahá Verešová previazaná stuhou: To je teda sexi darček!

Zmyselná Andrea Verešová odhalila zadoček. Zobraziť galériu (5)
Zmyselná Andrea Verešová odhalila zadoček.

PRAHA - Opäť ukázala pôvaby! Andrea Verešová (31) je stále žiadanou modelkou. Dôkazom môže byť aj fakt, že ju najnovšie angažovala do svojho kalendára aj istá plzenská firma. Tí, ktorým sa obrázky dostanú do rúk, sa budú mať celý rok na čo pozerať. Tmavovláska totiž išla doslova s kožou na trh. Na jednej z fotiek pózuje úplne nahá, len v ihličkách a s čiernou látkou okolo zadočku.

Má čo ponúknuť! Aj po dvoch deťoch je postava Andrey Verešovej dokonalá, a tak má stále plné ruky práce. Najnovšie pózovala pre kalendár istej českej firmy zaoberajúcej sa kúpeľňovými doplnkami. Fotograf Jan Tůma, ktorý zábery vytvoril, si dal neľahkú úlohu. Rozhodol sa totiž, že známu modelku predstaví v zatiaľ nepoznaných polohách a štýloch.

„Vystihli sme ženskú krásu v rôznych podobách. Som tam ako dáma, ako lovkyňa, víla, dračica a tiež ako ulovená zver, taká ranená laň,” prezradila nám tmavovláska. Ako sme sa dozvedeli, spomínaného klienta si vybrala práve preto, že ju nenútil pózovať medzi kachličkami. „Jediným zadaním bolo spojenie architektúry, ženskej krásy a módy,” povedala nám Andrea.

V súvislosti so vznikom záberov treba tiež podotnkúť, že ako už býva pri fotení podobných kalendárov zvykom, ani v tomto prípade nechýbala štipka jemnej nahoty. „Nie je to za každú cenu erotické, len jedna fotka je odhalená,” poznamenala Verešová na margo záberu, kde pri harfe pózuje previazaná len čiernou stuhou ako luxusný darček. Keďže fotograf ju snímal zozadu, ukázala do objektívu zadoček podobne, ako Dara Rolins na obale svojho nového CD.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu