Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Banášová exmilencovi 5 mesiacov po rozchode: Tak sprav dieťa Gunčíkovej!

Adela Banášová navrhla Modrovskému, aby mal dieťa s Gunčíkovou. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová navrhla Modrovskému, aby mal dieťa s Gunčíkovou.

BRATISLAVA - Stále ju to trápi?! Ktovie, čo viedlo Adelu Banášovú (31) pri nakrúcaní svojej šou, aby vytiahla tému detí. Hostila totiž svojho expartnera Petra Modrovského (27) a jeho partnerku z Let´s Dance Gabrielu Gunčíkovú (18). Pritom práve na založení rodiny údajne stroskotal vzťah moderátorky a tanečníka. Prečo túto záležitosť riešili verejne?!

Nie je to ľahké! Adela Banášová sa krátko po rozchode s Petrom Modrovským dozvedela, že ho bude mať každý piatok rovno pod nosom. V rámci šou Let´s Dance s ním dokonca musí robiť zákulisné rozhovory. V tých na počudovanie moderátorka často pripomína, že sú bývalými partnermi a máva narážky na ich vzťah.

Rovnako sa tomu nevyhla ani vo svojej Adela Show, do ktorej si pozvala práve Petra a jeho tanečnú partnerku Gabiku Gunčíkovú. Blondínka sa mladej speváčky spýtala, či rozmýšľa o deťoch. Tá povedala, že si plánuje založiť rodinu približne o dvanásť rokov.

„Aj ja chcem rodinu, deti,” prekvapujúco sa do témy zamiešal Modrovský. Po rozchode pritom v rozhovoroch naznačoval, že na takýto krok nie je ešte pripravený. Zrejme preto Adela zareagovala slovami, že sa ho na nič nepýtala, veď jeho názor pozná. „Ty chceš rodinu, ale neskôr ako iní ľudia. Vy by ste mohli mať ideálne s Gabikou rodinu o dvanásť rokov, nie?” vmietla exfrajerovi uštipačnú otázku do tváre.

Zisťovali sme teda, prečo vlastne s takouto citlivou otázkou v jeho prítomnosti začínala. „Ja som sa pýtala len Gabiky. Peťo neviem, prečo sa vyjadril k tejto téme. Bola to jeho iniciatíva niečo k tomu povedať,” vyhovárala sa moderátorka. Muselo jej pritom byť jasné, že keď má dvoch hostí, k otázkam sa môžu vyjadrovať obaja. „Navyše, toto nebol dôvod nášho rozchodu, takže to ani nie je citlivá téma,” dodala Adela. Svoj názor si môžete urobiť už dnes večer, kedy Markíza rozhovor exmilencov odvysiela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu