Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyzývavá Gunčíková vyrážala dych: Gabika, to chcelo odvahu!

Gabriela Gunčíková sa predviedla v sexi šatách. Zobraziť galériu (13)
Gabriela Gunčíková sa predviedla v sexi šatách.

PRAHA - Gabriela Gunčíková (18) už počas Česko Slovenskej SuperStar ukázala, že sa za svoje ženské pôvaby nehanbí. Čo však predviedla počas víkendového odovzdávania cien Česká hviezda 2011, prekonalo všetky očakávania. Výstrih takmer po pupok a rozparok až po stehná každému vzali dych.

Rafinovaná! Napriek tomu, že Gabriela Gunčíková SuperStar nevyhrala, teší sa dosť veľkej popularite. Naposledy ako hosť zaspievala na sobotňajšom odovzdávaní cien Česká hviezda 2011. A bola takmer na nespoznanie!

Mnohí sa čudovali, s akou sexi blondínkou laškuje Karel Gott, ktorý dorazil na spomínané podujatie bez manželky Ivany. Voľné miesto vedľa dlhoročného slávika využila Gabriela Gunčíková a úplne majstra ohromila. No nielen jeho!

Na akciu totiž dorazila v šatách, ktoré boli síce dlhé, blondínkine pôvaby však veľmi neskrývali. Výstrih takmer až po pupok zahaľovala len priesvitná látka, ktorá poukázala na Gabrieline ženské zbrane. Nechýbal ani siahodlhý rozparok až po štíhle stehná.

Spýtali sme sa superstaristky, prečo zvolila práve túto róbu. „Vyberala som si z troch šiat. Tieto mi padli najlepšie. Rada nosím veci, ktoré vyzdvihujú moje prednosti, pretože tak môžem zakryť svoje nedostatky, ako napríklad to, že sa hrbím,” vysvetlila nám Gunčíková. Sme si istí, že jej zohnutý chrbát si v ten večer naozaj nikto nevšímal...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu