Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šialenec zo SuperStar v Talente: Museli ho vykopnúť z pódia!

David predvádzal kopy v štýle van Damma, nakoniec moderátori vykopli práve jeho. Zobraziť galériu (8)
David predvádzal kopy v štýle van Damma, nakoniec moderátori vykopli práve jeho.

BRATISLAVA - Neúnavný! David Rosbek (30) sa už desať rokov pokúša byť slávny. Upriamil teda svoju pozornosť na rôzne televízne súťaže, kde sa však väčšinou prezentuje ako riadny exot. V zime ho na príkaz Paľa Haberu (49) dokonca musela z kastingu Česko Slovenskej SuperStar vyviesť ochranka. V šou Česko Slovensko má talent sa úlohy vyhadzovačov zhostili moderátori.

Stále sa snaží! Vo včerajšom kastingovom zostrihu šou Česko Slovensko má talent sa objavil aj David Rosbek. Tridsaťročný muž z Mladej Boleslavi sa netají tým, že jeho ikonami sú Jean Claude van Damme či kapela Scooter. „Už desať rokov chcem byť rovnako slávny. Občas na tom makám, buď blbo alebo dobre. Nanešťastie väčšinou blbo a málo,” povedal sebakriticky.

A potvrdil mu to aj Jaro Slávik, ktorého Rosbekove idoly z dávno nemoderných čias nijako neohúrili. Jeho spev alebo lepšie povedané výkriky do podkladu od skupiny Scooter tiež nie. Lenže David má aj iný talent. „Som schopný nakrútiť špičkové filmy. Akčné, komédie, ale napríklad aj erotické,” chválil sa.

Zrejme ako dôkaz si na pódiu vyzliekol mikinu, aby sa mohli prítomné dámy pokochať jeho odhalenou hruďou. Smola, že Lucie Bílá si zakryla oči. V konečnom dôsledku sa zdá, že Mladoboleslavčan ovláda len jediné umenie - prešvihnúť dobu, kedy by mal odísť.

História sa totiž opakovala. V SuperStar síce porotu príliš dlho nezdržoval, v hale sa však rozhodol vo svojom vystúpení pokračovať. Magnetofón pustil tak nahlas, že si za to vyslúžil nadávky od Paľa Haberu a zásah ochrankára. V Talente sa však rozhodol zdržovať práve Slávika, Bílú a Dejdara. Ani po troch bzučiakoch z pódia neodchádzal a predvádzal svoje slávne výkopy.

A tak sa iniciatívy museli chopiť moderátori Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař, ktorí mu názorne ukázali cestu von. „Stáva sa, že pod tlakom alebo trémou sú niektorí súťažiaci agresívnejší, ale našťastie sa nič fatálne nestalo. Pán Patrovič dosiahol v tomto smere zatiaľ naviac,” povedal nám k tomu sympatický Slovák. Zdá sa, že v pamäti mu najviac zostane vrytý zvýšený hlas otravného dôchodcu a jeho veliteľské správanie. David Rosbek teda nezabodoval ani v tomto smere...

VIDEO: Vystúpenie Davida Rosbeka v SuperStar.

Video

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu