Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Boháč Kollár: Za opatrovanie syna chce prachy!

Martina Štofaníková a Boris Kollár majú spoločne syna Šimona Heliódora. Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková a Boris Kollár majú spoločne syna Šimona Heliódora.

BRATISLAVA – Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy medzi záletníkom Borisom Kollárom (46) a jeho exmilenkou Martinou Štofaníkovou (31) boli istý čas poriadne napäté. Dvojica si po narodení syna Šimona Heliódora (2) dokonca nevedela prísť na meno, podnikateľ o svojho potomka nejavil takmer žiadny záujem. Zrazu sa však situácia zmenila. Záletník sa túži o malého chlapčeka starať a dokonca by za to prijal aj mzdu.

Svojský zmysel pre humor! Podnikateľ Boris Kollár očividne nie je žiadny suchár. Dokazuje to aj jeho nedávna reakcia na to, že matka jeho prvého syna Šimona Heliódora zháňa k dieťaťu opatrovateľku. Otec malého chlapca sa totiž na zaujímavú pracovnú pozíciu ponúkol. Pri tom sa navyše vytešoval, že si privyrobí.

Keďže Štofaníkovú naplno zamestnáva práca, výpomoc v podobe pestúnky zháňala medzi svojimi známymi na sociálnej sieti. „Priatelia, ak máte niekto kontakt na nejakú slečnu, ktorá ma pomerne dosť veľa času a chcela by mi sem-tam pomôcť ako au pair a asistentka, budem vám vďačná, keď mi pošlete kontakt do správy. Potrebujem pomerne flexibilnú osôbku, ochotnú aj cestovať,“ napísala slobodná mamička na svoj profil.

Vzápätí na to sa začali na Martininu prosbu ozývať viacerí jej kamaráti. Niektorí sa jej usilovali skutočne pomôcť, iní si ju doberali. Prekvapivo však na túto výzvu reagoval aj samotný Kollár, ktorý očividne žartoval, že sa na opateru o svojho syna podujme spoločne s kamarátom. „Miro, idem aj ja. S tebou je vždy sranda a ešte nám aj zaplatia. Pozor budem dávať na svoje. No odmietni takú prácu,“ napísal  niekoľkonásobný otecko.  

„Hľadala som skôr niekoho ako alternatívu škôlky, keďže mám už starších rodičov a občas potrebujem pomôcť," povedala nám Štofaníková, keď sme ju v súvislosti s touto témou oslovili. S bývalým milencom sa vraj takto občas doberajú. „Pán Kollár vtipkuje hocikedy," dodala.

Borisov zmysel pre humor sme teda chceli vyskúšať aj my. Podnikateľ však na naše telefonáty a esemesky nereagoval. Ktovie, možno bol zaneprázdnený svojím najnovším potomkom - synom Arturom, ktorého mu nedávno porodila Barbora Richterová. Alebo žeby naháňal ďalšiu vhodnú mamičku?!

FOTO: Martina Štofaníková zháňa opatrovateľku. Ponúkol sa aj Boris Kollár, ktorý je otcom jej syna.

Martina Štofaníková zháňa opatrovateľku.
Zobraziť galériu (6)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu