Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollárova exmilenka Richterová: Ukázala Borisovho syna... aj prsia!

Barbora Richterová zavesila na Facebook odhalenú fotografiu aj zábery svojho syna. Zobraziť galériu (23)
Barbora Richterová zavesila na Facebook odhalenú fotografiu aj zábery svojho syna.

BRATISLAVA - Odhalila súkromie! Napriek tomu, že Boris Kollár (46) o ňu veľmi rýchlo stratil záujem, Barbora Richterová (22) sa na príchod ich spoločného bábätka tešila. Dôkazom sú sexi snímky s bruškom, ktoré zverejnila len pár dní pred pôrodom. Blondínka sa však najnovšie na sociálnej sieti pochválila aj svojím synom. Pozrite sa, ako vyzerá najmladší člen podnikateľovho klanu.

Barbora Richterová je už tri týždne mamou. Piateho septembra porodila na bratislavskej súkromnej klinike syna, ktorého má s multioteckom Borisom Kollárom. Tesne pred pôrodom sa však stihla na internete pochváliť zvodnými zábermi.

Blondínka si podobne ako iné nastávajúce mamičky nechala na pamiatku zhotoviť profesionálne fotografie. Barbora pózovala v rôznych typoch negližé a bielizne, v jednom prípade jej dokonca spod jemnej košieľky presvitali prsia.

V súvislosti so sexi zábermi treba povedať, že tehotenstvo jej neskutočne pristalo. V komentároch pod fotkami dostala aj pochvalu za štíhlu postavu, ktorú sa jej podarilo udržať si až do pôrodu. O tom, že je v druhom stave, svedčilo len bruško a zväčšené prednosti.

Najnovšie však Richterová na Facebooku odhalila ešte čosi viac. Prezradila totiž meno a podobu svojho potomka. Podľa našich informácií chvíľu zvažovala, že chlapca pomenuje Boris - po otcovi, Kollár bol však proti. Jeho druhý syn sa teda nakoniec volá Artur. Ako vyzerá, si môžete pozrieť v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu