Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

AKTUÁLNE Na NAKU priviezli najobávanejších vrahov v slovenskej histórii! Veľké manévre: Ich výpovede nesedia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Do budovy NAKA dnes ráno eskortovali dvoch najobávanejších a najkrvavejších vrahov v histórii Slovenska. Vyšetrovateľ si ich posadil oproti sebe pretože ich výpovede nesedia.

Zsolt Nagy prezývaný aj Csonti a Kristián Kádar boli v 90. rokov súčasťou nabrutálnejšieho a najkrvavejšieho gangu v histórii slovenskej mafie sátorovcov. Samotný Zsolt Nagy mal podľa informácií Startitupu zavraždil 40 ľudí. Kristiánovi Kádrovi zatiaľ pripisujú účast na piatich vraždách.

archívne video

NAKA zasahuje v prípade obchodovania s anabolikami (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Presný počet obetí organizovanej skupiny sátorovcov však stále nie je známy. Telá zavraždených ľudí totiž ešte stále vykopávajú z nelegálnych hrobov. Údajne malo byť touto mafiánskou skupinou brutálne zavraždených 80- 100 mužov a žien. Členovia skupiny svoje obete škrtili, zastrelili alebo inak zlikvidovali. 

Oboch mužov, ktorí sa na niektorých z týchto vrážd podieľali, mali dnes policajné autá zo sprievodom ozbrojených príslušníkov polície priviezť do budovy NAKA na Račianskej ulici v Bratislave. Ako sa totiž podarilo zistiť portálu Startitup ich výpovede nesedia. Csonti mal totiž údajne zmeniť svoju výpoveď a tým poriadne zavariť policajtom.

Viac o téme: VrahVýpoveďPolícia Národná kriminálna agentúra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu