Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kollár rozmaznáva dcéry: Jedna s kabelkou za tisíce, druhá ako Suri Cruise!

Boris Kollár rozmaznáva dcéry. Vanesa má kabelku za 1 800 eur, Sara Zoe pripomína Suri Cruise. Zobraziť galériu (10)
Boris Kollár rozmaznáva dcéry. Vanesa má kabelku za 1 800 eur, Sara Zoe pripomína Suri Cruise.

BRATISLAVA - Deti sa majú ako v bavlnke! Boris Kollár (46) je známy tým, že nielen svojim ženám, ale aj ratolestiam dopraje luxus. Dcérka Sara Zoe (2), ktorú má s (ex)partnerkou Andreou Heringhovou (31), bola pri nedávnej prechádzke nahodená v značkovom oblečení od hlavy po päty. Pripomínala dievčatko Toma Cruisea - Suri (5). Podnikateľ však nezanedbáva ani nevlastnú dcéru Vanesu. Tá sa pýši kabelkou za 1 800 €.

Štedrý tatko Kollár na nikom z rodiny nešetrí! Známy podnikateľ síce patrí do kategórie netradičných otcov, no o svojich šesť ratolestí sa príkladne stará. Minimálne, čo sa finančnej stránky týka. Rozmaznáva dokonca aj nevlastné dievčatá. Príkladom je pätnásťročná dcéra jeho bývalej partnerky Petry Krištúfkovej Vanesa, s ktorou sa nedávno vybral do spoločnosti.

Markizácka Smotánka ich oboch prichytila v divadle a všimla si, že mladunká bruneta sa pýši luxusnou kabelkou značky Louis Vuitton, ktorej cena je 1 800 Eur. Mladá slečna ju na podujatí s hrdosťou nosila. Veď ktorá tínedžerka sa môže pýšiť takýmto skvostom?

Treba podotknúť, že boháč nešetrí ani na najmladšej dcérke Sare Zoe. Tá bola pred pár dňami dokonale nastajlovaná počas prechádzky s mamičkou Andreou Heringhovou. Od baranice, cez bundu, sukničku až po topánočky. Všetko drahé značkové oblečenie, ktorého cena sa počíta v stovkách Eur.

Mladá slečna svojím outfitom nápadne pripomínala celebritné dievčatko Suri Cruise, na ktorého stylingu si jeho hollywoodski rodičia Tom Cruise a Katie Holmes tiež dávajú enormne záležať. Hoci z toho o niekoľko mesiacov vyrastie, stále musí byť tip-top. 

Dvojročná Sara Zoe nahodená v oblečení za stovky eur.
Zobraziť galériu (10)
Dvojročná Sara Zoe nahodená v oblečení za stovky eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu