Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollárova »mamička« je fakt kus: Plné prsia, ploché brucho!

Martina Štofaníková má po svadbe priezvisko Sabbatini. Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková má po svadbe priezvisko Sabbatini.

FLORIDA – Má postavičku ako lusk! Právnička Martina Štofaníková (35) pred rokmi randila s podnikateľom Borisom Kollárom (49), ktorému porodila syna Šimona Heliodora (6). No minulý rok sa v USA tajne vydala za profesionálneho golfistu Roryho Sabbatiniho (38). Momentálne prežíva evidentne to najšťastnejšie obdobie života, čo je na nej aj vidieť. Na sociálnej sieti zverejnila vysmiatu selfie fotografiu v plavkách a treba uznať, že postavu má sexi ako nikdy predtým.

Maká na sebe! O expartnerke Borisa Kollára, Martine Štofaníkovej, dosť dlho nebolo počuť. Potom zrazu prekvapila sobášom – na jeseň minulého roka sa vydala za profesionálneho golfistu Roryho Sabbatiniho. So športovcom a so synom, ktorého má brunetka so slovenským boháčom, žije v Amerike. Ako sa zdá, je šťastná a zamilovaná, čo jej výrazne pridáva na kráse.

Brunetka totiž zverejnila na sociálnej sieti selfie záber, na ktorom je iba v plavkách. A treba uznať, že jej to naozaj nesmierne pristane. Plné prsia a ploché brucho veru stoja za pohľad.

„Pekná si. Super vyzeráš. Príma krivky,“ chvália ju na Facebooku mnohí jej známi. „Toto je čaro lásky,“ odvetila na lichôtky Martina, ktorá svoj skvelý výzor pripisuje svojmu spokojnému manželstvu.

Štofaníková dokonca priznala, že si neodopiera ani vyprážané jedlo, ktoré má na tanieri vraj skoro každý deň. Už v minulosti pritom tvrdila, že nepatrí k ženám, ktoré držia diétu, ale radšej maká v posilňovni. Ako sa zdá, k dokonalému výzoru stačí cvičiť a byť šťastná a zamilovaná.

Martina Štofaníková, ktorá Borisovi Kollárovi porodila jeho prvého syna, ohuruje super postavičkou.
Zobraziť galériu (6)
Martina Štofaníková, ktorá Borisovi Kollárovi porodila jeho prvého syna, ohuruje super postavičkou.

Viac o téme: Martina Štofaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu