Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Slovenská herečka ako malé dievčatko: Hádajte, kto to je!

Slovenská herečka ako sedemročné dievčatko. Zobraziť galériu (8)
Slovenská herečka ako sedemročné dievčatko.

BRATISLAVA - Tá sa ale zmenila! Z blonďavého strapatého dievčatka vyrástla čiernovlasá labuť. Jedna z našich najznámejších herečiek si prostredníctvom sociálnej siete nedávno zaspomínala na svoje detstvo. Svoju aktuálnu fotografiu vymenila za obrázok z čias, keď mala približne sedem rokov. Viete, ktorá známa tvár takto vyrástla do krásy?

Vaše tipy

To snáď nie je ani ona. Povedia si bezpochyby viacerí z vás, keď zbadajú fotografiu z detstva jednej z našich najznámejších herečiek. Tá sa záberom pýši už aj na sociálnej sieti. Strapaté blonďavé dievčatko na fotografii vyrástlo na úspešnú umelkyňu, ktorá nemá problém povedať vám do očí, čo si o vás myslí. Ešte stále neviete, o kom je reč?! No predsa o Zuzane Fialovej!

„Túto fotku vyhrabala niekde moja kamarátka, ktorá ju dala na Facebook. Je to záber z lyžovačky a viacerí píšu, že sa tam podobám na Kurta Cobaina,“ prezradila nám s úsmevom Fialová. Podľa jej odhadu má na snímke asi sedem rokov. Zaujímalo nás preto, ako si na svoje detstvo spomína. „Blonďavá, strapatá a väčšinou na lyžovačke,“ odvetila herečka.

FOTO: Kamaráti Zuzane tvrdia, že na zábere z detsva vyzerá ako Kurt Cobain.

Slovenská herečka ako malé
Zobraziť galériu (8)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu