Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto nahradí Hargašovú: To je teda novinka, tvrdí Jarka

Jarmilu Lajčákovú-Hargašovú nahradí od septembra Janette Štefánková. Zobraziť galériu (7)
Jarmilu Lajčákovú-Hargašovú nahradí od septembra Janette Štefánková.

BRATISLAVA - Majú náhradu! Jarmila Lajčáková-Hargašová (44) momentálne zažíva zmeny vo svojom pracovnom živote. Od septembra už totiž nebude moderátorkou hlavných správ na STV. Do jej kresla zasadne Janette Štefánková (37). Keď sme sa dlhoročnej tváre spravodajstva spýtali na jej náhradníčku, zostala zaskočená...

Nahradí ju mladšia! Jarmila Lajčáková-Hargašová opúšťa kvôli manželovi, diplomatovi Miroslavovi Lajčákovi pôsobiacom v Belgicku, kreslo v hlavných správach STV. Pendlovanie medzi Bruselom a Bratislavou nie je totiž také jednoduché, ako spočiatku predpokladala.

Keďže september je už za dverami, v Mlynskej doline si už za ňu našli náhradu. Siahli do vlastných radov a džob ponúkli Janette Štefánkovej, ktorá momentálne pôsobí ako hlas verejnoprávneho rádia. V rámci samotnej STV už uvádzala Ranný magazín, vedomostnú súťaž a aj regionálne televízne noviny. „Je to pravda,” potvrdila nám Janette informáciu, že sa presúva do večerných správ.

Spýtali sme sa preto Hargašovej, čo hovorí na svoju nástupkyňu. „To je pre mňa novinka. Takže Janette?” zareagovala prekvapene. S blondínkou na svojom poste však nemá najmenší problém. „Je skvelá, veľmi skúsená moderátorka, príjemne pôsobí na divákov. Mám ju rada a myslím, že je to dobré rozhodnutie,” povedala nám Jarmila.

Odchod zo správ však v jej prípade neznamená definitívny koniec v STV. Bude totiž uvádzať vlastnú rodinnú reláciu Tandemy. „Bude to tiež v podstate publicistika, taká talkšou, kde budem mať väčší priestor,” teší sa na novú prácu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu