Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hargašová prekvapuje: Nevera po siedmich rokoch!

Jarmila Lajčáková-Hargašová s manželom a s dcérou. Rodinka po siedmich rokoch zmenila dovolenkovú destináciu. Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková-Hargašová s manželom a s dcérou. Rodinka po siedmich rokoch zmenila dovolenkovú destináciu.

BRATISLAVA – Staré vymenila za nové! Tvár verejnoprávnej televízie Jarmila Lajčáková-Hargašová (44) si nedávno spolu s rodinou užívala slnko a more na Kapverdských ostrovoch. V súvislosti s dovolenkou nám moderátorka prezradila, že práve táto destinácia spôsobila jej prvú neveru po siedmich rokoch.

Obdobie plné zmien! To momentálne prežíva moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová, ktorá od januára nabehla na úplne iný režim, než bola doposiaľ zvyknutá. Ihneď od úvodu roka totiž pendluje medzi Bratislavou a Bruselom. Príčinou cestovania je nový flek jej manžela. Bývalý minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák totiž dostal lukratívne miesto po boku šéfky európskej diplomacie.

Hoci mala televízna tvár pôvodne v úmysle neustále lietať medzi spomínanými destináciami, pred pár dňami sa rozhodla, že sa definitívne presťahuje za svojou polovičkou do Belgicka. Vo verejnoprávnej STV oznámila, že končí.

A aby nebolo tých noviniek v rodine málo, Jarmila a jej manžel sa rozhodli, že po dlhej dobe zmenia ešte aj miesto dovolenkového oddychu. „Išli sme na jedenásť dní na Kapverdské ostrovy. Po siedmich rokoch sme teda boli neverní Turecku. Tam sme chodili každý rok,“ povedala nám s úsmevom Hargašová, ktorá si pobyt veľmi pochvaľovala. Od mora prišla plná elánu a krásne opálená. Presvedčiť sa o tom môžete na rodinnej fotografii z dovolenky. Nachádza sa v našej galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu