Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hargašovej dcéra: Z dievčatka sexi dračica!

Hargašovej dcéra Vanesa (vľavo) rastie do krásy. Takto si zapózovala počas dovolenky s mamou Jarmilou a so sestrou Larou. Zobraziť galériu (3)
Hargašovej dcéra Vanesa (vľavo) rastie do krásy. Takto si zapózovala počas dovolenky s mamou Jarmilou a so sestrou Larou.

BRATISLAVA – Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (44) je bezpochyby hrdá mamina. Má dve zdravé dcéry, z ktorých vyrastajú krásne slečny. Najmä zo staršej Vanesy (19) je už poriadna kočka. Dôkazom, že je naozaj fešanda, môže byť aj záber z rodinnej dovolenky, na ktorom pózuje spolu so svojou sestrou Larou a s maminou.

Moderátorka verejnoprávnej STV Jarmila Lajčáková–Hargašová spolu s manželom musia byť v strehu. Ako vidno na fotkách z ich nedávnej dovolenky na Kapverdských ostrovoch, z dcér im vyrastajú krásne ženy. Pozor by si mali dávať najmä na staršiu Vanesu, ktorú má tvár spravodajstva z prvého manželstva.

Sexi devätnástka je totiž každým rokom krajšia. Peknú tváričku a štíhlu postavu občas vysokoškoláčka zužitkováva na predvádzacom móle. Ako sme totiž zistili, párkrát si už vyskúšala rolu modelky. Závideniahodnú vizáž zrejme zdedila po mame, ktorá vyzerá na svoj vek výborne. Veď kto by jej tipoval 44 rokov? 

Jarmila Lajčáková-Hargašová s dcérou Vanesou (vľavo) a Larou počas dovolenky na Kapverdských ostrovoch.

Hargašová, dovolenka
Zobraziť galériu (3)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu