Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Popovič žartuje o dcérke Amii (10 mes.): Za neposlušnosť výprask!

Tomi Popovič a jeho dcérka Amia. Zobraziť galériu (3)
Tomi Popovič a jeho dcérka Amia.

BRATISLAVA – Tomi Popovič (34) a jeho partnerka Barbora Rakovská (24) sa už takmer rok tešia zo spoločnej dcérky. Výchova dieťaťa však okrem radosti prináša aj problémy. Spevák nám prezradil, že malá Amia ich dokáže občas poriadne potrápiť. Ako takéto situácie riešia?!

Speváka Tomiho Popoviča sme uprostred týždňa stretli v luxusnom bratislavskom hoteli. S kolegyňou Darou Rolins tam nakrúcali videoklip k ich spoločnej piesni. O tom, že Tomi žne úspechy na hudobnom poli, niet pochýb. Nás zaujímalo, či rovnako zvláda aj úlohu rodiča.

Galéria: Dara Rolins a Tomi Popovič nakrútili spoločný videoklip.

Ako nám Popovič prezradil, Amia robí veľké pokroky. Okrem toho, že už vie sama stáť, podarí sa jej aj čo-to vysloviť. „Také detské zvuky ju naučili starí rodičia. Ja sa ju snažím naučiť povedať moje meno,“ povedal na adresu toho spevák.

Aj napriek tomu, že jeho dcéra bude mať rok až v septembri, dokázala ho svojim správaním prekvapiť. „Má veľký vzťah k hudbe a reaguje na ňu. Proste sa hýbe. Zažiari, aj keď plače. Dúfam, že zdedí nejaký talent,“ nešetril chválami hrdý otec.

Dozvedeli sme sa však, že Amia, rovnako ako väčšina detí, zvykne občas vymýšľať. „Je to malý špekulant,“ poznamenal s pobavením v hlase Tomi. Na otázku, ako trampoty s dcérou riešia, svojsky poznamenal: „Bitkou!“ Vzápätí na to sme však od neho dostali inú odpoveď. „Snažíme sa ju potešiť, rozosmiať a upokojiť,“ uviedol na pravú mieru Popovič, ktorý pred kamerami celkom rád žartuje. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Tomim Popovičom.

Popovic

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu