Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Smutné sviatky pre Rakovskú: Zostane bez Tomiho?!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (4)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

CHICAGO/BRATISLAVA – Delia ich od seba tisíce kilometrov! Moderátorka Barbora Rakovská (23) sa tešila, že strávi tohtoročné Vianoce so svojím partnerom Tomim Popovičom (31) a dcérkou Amiou. Žiaľ, vyzerá to tak, že zostane s dievčatkom sama.

Spevák Tomi Popovič odletel pred viac ako mesiacom do USA. Za veľkou mlákou pracoval na príprave svojho nového albumu. Jeho partnerka Barbora Rakovská sa zatiaľ venovala materinským povinnostiam.

Hoci sa moderátorka veľmi tešila, že bude prvýkrát tráviť sviatky s dcérkou Amiou a Tomim, zdá sa, že tomu tak nebude. Spevák bol totiž nútený zostať v USA. Príčinou je zlé počasie. „Zrušili mi let. Náhradný mi stanovili na 24. decembra. No vyzerá to tak, že ani vtedy nepoletím,“ povzdychol si Popovič, ktorý je momentálne „uväznený“ v Chicagu.

Ani hudobníkova partnerka Barbora Rakovská nie je zo vzniknutej situácie nadšená. „Veľmi ma mrzí súčasný stav leteckej dopravy v Európe. Som smutná o to viac, že sa nás to priamo dotýka,“ povedala topkám Barbora, ktorá však verí, že všetko dobre dopadne. „Vyzerá to tak, že nakoniec priletí ako pravý Santa Claus na Štedrý deň. Dúfam, že sa opäť niečo nezmení,“ uzavrela Rakovská.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu