Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mambine ťažké chvíle v Egypte: Hnačky, horúčky i kolaps!

Mamba v Egypte oddychuje, no zažila aj nepríjemné chvíle. Zobraziť galériu (10)
Mamba v Egypte oddychuje, no zažila aj nepríjemné chvíle.

EGYPT/BRATISLAVA – Toto jej zrejme nikto nezávidí! Herečka a speváčka Dáša Mamba Šarközyová (23) sa pred pár dňami rozhodla, že si spolu s priateľom Martinom užijú niekoľko dní pri mori. Hoci sa na dovolenku v Egypte tešili, nevyšla im úplne podľa predstáv. Pobyt im totiž skomplikovali tmavovláskine zdravotné ťažkosti.

Energická herečka Dáša Šarközyová, známa ako Mamba, si užívala týždeň v slnečnom Egypte. Tam prišla spolu s priateľom oddychovať a nachytať bronz. No namiesto pokojného ležania na pláži a kúpania sa v mori si brunetka vytrpela svoje. 

„Aby mi nebolo ľúto, že je táto dovolenka krásna a stále len priberám, tak som schytala program na chudnutie - Faraónovu pomstu. ´Šťastný´ výber drinku,“ posťažovala sa svojím kamarátom na sociálnej sieti Facebook pred pár dňami Mamba. Podobne ako iní turisti, ani ona sa nevyhla egyptskej črevnej chorobe. Žiaľ, v jej prípade nezostalo iba pri častých návštevách toalety.

„Bolo to so mnou vážne. Mala som vysoké horúčky a vyvrcholilo to odpadnutím. Priateľ mi dával studené obklady a sprchy. Našťastie som už v poriadku. Oddychujem a cítim sa ako v raji. Mám úžasného chlapa, ktorého milujem. Stará sa o mňa najlepšie, ako sa dá,“ povedala topkám Dáša. Tá si evidentne nenechala pokaziť dovolenku zdravotnými problémami a poriadne si ju nakoniec užila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu