Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po rozchode a s plochým bruškom: Mamba, ukážeš nám ho aj v X Factore?

Dáša Mamba Šarközyová sa po oblejšom období pýši neuveriteľne plochým bruškom. Zobraziť galériu (10)
Dáša Mamba Šarközyová sa po oblejšom období pýši neuveriteľne plochým bruškom.

BRATISLAVA - Stará známa, a predsa iná! Dáša Mamba Šarközyová (26) sa už predviedla v SuperStar a v Eurovízii. No najnovšie si zaspievala aj v X Factore, kde ju diváci videli aj včera večer. Z tmavovlásky je však teraz iná žena. Pri pohľade na jej aktuálne fotky to vyzerá, akoby posledné obdobie strávila len v posilňovni. Zistili sme, ako sa k plochému brušku dopracovala a tiež, že je po piatich rokoch opäť voľná.

Dáša Mamba Šarközyová sa už dlhšiu dobu v spoločnosti neobjavila. Ako sa nám ale podarilo zistiť, za posledný rok sa poriadne zmenila. Okrem toho, že sa vrátila k tmavej farbe vlasov, prešla vylepšením aj jej postava. 

Na najnovších fotografiách sa pýši pekne vypracovaným bruškom.„Keďže sa v jedle neobmedzujem a papám všetko, čo mi príde pod ruku, potrebovala som detoxikovať. Chudnutie prišlo ako bonus a potom som si povedala, že to teda podporím a začala som trochu viac na tom makať,” prezradila nám Dáša. 

Ako poznamenala, za úbytkom hmotnosti netreba hľadať nespokojnosť s tým, ako vyzerala dovtedy. „Som spokojná celý život, aj keď mávam obdobia, kedy priberiem pár kilečiek. Vôbec mi to nevadí a mám sa rada taká, aká som, povedala Šarközyová. 

Podarilo sa nám však zistiť, že tmavovláska má vo svojom živote ešte ďalšie novinky. Takmer v rovnakom čase sa totiž rozhodla zabojovať na kastingu do speváckej šou X Factor a zároveň sa rozišla s priateľom.„Som momentálne single, niečo vyše dvoch mesiacov. Už som sa s tým zmierila a som spokojná,” netajila Mamba. Po piatich rokoch je tak opäť voľná. O to viac sa jej darí v súťaži, kde v kategórii dievčat postúpila medzi päť najlepších. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu