Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Adela po rozchode s Petrom: Trpí kvôli kšeftom!

Adela Banášová a Peter Modrovský spoločne účinkovali na viacerých akciách. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová a Peter Modrovský spoločne účinkovali na viacerých akciách.

PATINCE – Jatrili rany! Moderátorka Adela Banášová (30) to v týchto dňoch nemá vôbec ľahké. Zhruba pred troma týždňami jej stroskotal vzťah s tanečníkom Petrom Modrovským (27). Hoci býva zvykom, že po rozchode idú bývalí partneri každý svojou cestou, v ich prípade odlúčenie nehrozí. Kvôli práci musia byť spolu, čo neprospieva ani jednému z nich.

Smiech cez slzy! Adelu Banášovú a Petra Modrovského okrem dvojročného vzťahu spájali aj pracovné aktivity. Kombinácia ostrieľanej moderátorky a profesionálneho tanečníka sa pozdávala organizátorom rôznych podujatí, ktorí ich pozývali na firemné akcie.

Príkladom môže byť aj teambuilding istej zahraničnej spoločnosti, ktorý sa konal koncom uplynulého týždňa v Patinciach. Hoci od rozchodu Adely a Petra vtedy uplynulo len pár dní, účasť na danej akcii už nemohli odmietnuť.

Dozvedeli sme sa, že zatiaľ čo Adela spomínané podujatie moderovala spoločne s kolegom Sajfom, Peter učil zamestnancov firmy tancovať. „Nikomu z nás ani nenapadlo, že majú nejaké problémy. Vyzerali, že je medzi nimi všetko v poriadku,“ prezradil náš zdroj. Ani jeden z bývalých partnerov nedal najavo, že by mu spoločnosť toho druhého bola nepríjemná.

Avšak zachovať v tejto situácii profesionalitu muselo byť pre plavovlásku pomerne náročné. Ako totiž Adela topkám prezradila, pár dní potrvá, kým sa z krachu vzťahu spamätá. „Rozchod sa asi nikdy nezvláda ľahko," povedala nám.

Petra sme oslovili s otázkou, či spoločnú akciu nevníma ako jatrenie bolestivých rán. „Bolo to dávno dohodnuté a neúčinkovali sme spoločne. Každý sme tam mali inú úlohu," reagoval vyhýbavo.Stretnutiu s Adelou sa však počas dňa určite nevyhol.

Zaujímalo nás preto, či majú bývalí partneri dohodnuté ešte ďalšie spoločné akcie. K tejto otázke sa však Peter nevyjadril. Rovnako tak ani Adela. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy ich na verejnosti opäť spoja kšefty. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu