Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová a Modrovský šokujú: Po 2 rokoch koniec!

Adela Banášová a Peter Modrovský už netvoria pár. Zobraziť galériu (14)
Adela Banášová a Peter Modrovský už netvoria pár. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Už netvoria pár! Hoci to vyzeralo tak, že vzťah moderátorky Adely Banášovej (30) a tanečníka Petra Modrovského (27) skončí svadbou, opak je pravdou. Dvojica sa rozišla pred viac ako tromi týždňami.

Prekvapivý začiatok a aj koniec! Keď sa Adela Banášová a Peter Modrovský dali dokopy počas tanečnej šou Let´s Dance, mnohí neveriacky krútili hlavou. Hoci súťaž na obrazovkách Markízy dvojica nevyhrala, ďalšie dva roky sa pretancovávali spoločným životom.

Tomu je však najnovšie koniec. Párik sa pred niekoľkými týždňami rozišiel. „Je to pravda,potvrdila topkám stroskotanie vzťahu Banášová. Keď sme sa jej spýtali na to, z koho strany vyšiel podnet na rozchod, zareagovala slovami: „Iniciatíva sa dá ťažko určiť.

„Peter je tanečník - umelec, ktorý si rád vychutnáva bohémsky typ života. Miluje žúrovanie. Adela už rozmýšľala trochu usadlejšie. Keďže má dosť vysoké pracovné tempo, v súkromí vyhľadávala pokoj. V tom sa ich cesty rozchádzali,“ prezradil topkám zdroj z okolia dvojice hlavné príčiny rozchodu. „Oni sa majú stále radi, no nedokážu spolu fungovať,“ dodal.
 
Dôkazom toho, že mal Peter svoju polovičku naozaj rád, môže byť aj fakt, že o nej vždy hovoril ako o Adelke. Na tridsiatku jej spolu s najbližšími pripravil prekvapenie, ktoré ju dohnalo k slzám. Napriek tomu všetkému sa však zdá, že Banášová skrátka nemá šťastie v láske s mužmi, s ktorými sa dala dokopy počas televíznej šou. Nevyšlo jej to so superstaristom Tomášom Bezdedom a najnovšie ani s tanečníkom Petrom Modrovským.
 
 
Čo hovorila pred časom dvojica o svojej svadbe? Nájdete TU:
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu